@corvuscorax no jasné, o hitlerovi toho koluje dosť,že mal rôzne psychické problémy, každopádne mi to príde ako dobrý materiál na študovanie jeho psychiky,keďže ani myšlienky režimu ako takého tam vysvetlené nie sú,čiže spoločnosť sa zrovna podľa toho porovnávať nedá, každopádne, 13 ročné dieťa to zavrie hneď na začiatku si myslím
tatko mal tu knihu cisto len prelozenu z nemciny, so ziadnymi upravami ani kapitolami ani nicim a ked som mu ukazala mein kampf co som citala ja len kulil oci ze co to je.. a ten preklad za jeho mladych cias zakazali
@burble už som napísal dôvod, a tá kniha propaguje isté veci, ktoré si dieťa môže ľahko osvojiť. A je jedno či to niekto pochopí alebo nie, netreba si dáviť hlavu takými záležitosťami, zvlášť v detskom veku. Aj tak je to určite len strata času ju čítať.
Keby chcel vedieť môj konkrétny názor tak sa ma môže spýtať.
Aj tak to nezmažú, má to populárny názov, priláka to pozornosť. Tu sa už môže všetko mám pocit. Stačí keď sa prihlásim a vidím na polovici obrazovky napr. nahý zadok...
@micenzo@31 yep, ale autor sám tomu prepadol (tralala)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Čítali ste niekto túto knihu? Čo na ňu hovoríte? Má aj nejákú "literárnu výpoved',, a bude tomu chápať aj 13-ročné dieťa?
Ďakujem
a je to blbosť.
zakázaná nie je, dá sa kúpiť aj na Martinuse, ja som si ju stiahol
precitala som cast, chystam sa docitat
k teme, nikdy som to necital ani ma to netahalo ,asi by som sa pri tom nudil a trinastrocne dieta asi dvojnasobne
preto je to jeden nudný chaos, no dobrý materiál tak ako napísal @hawaitypek v 6 komente
tatko mal tu knihu cisto len prelozenu z nemciny, so ziadnymi upravami ani kapitolami ani nicim a ked som mu ukazala mein kampf co som citala ja len kulil oci ze co to je.. a ten preklad za jeho mladych cias zakazali
musel by si sa moc nudiť aby som ti to odporučil
» www.csfd.cz/film/120564-tel...
Deťom dnes vymývajú hlavy v takej miere, že Mein Kampf je v porovnaní s tým nič.
jedine ze by si potom odsudzoval aj komunisticke knizky,knizky o komunistoch alebo od komunistov
atd
Keby chcel vedieť môj konkrétny názor tak sa ma môže spýtať.
Aj tak to nezmažú, má to populárny názov, priláka to pozornosť. Tu sa už môže všetko mám pocit. Stačí keď sa prihlásim a vidím na polovici obrazovky napr. nahý zadok...
@micenzo @31 yep, ale autor sám tomu prepadol (tralala)