Aku reklamu, a preco hovadine, vy ste vazne obmedzene, vsetko hned odsudzujete vyguglite si clanky vsetci to ospevuju, len na tych forach to kazdy sprzni. A kazdy mi to znechucuje. kaslem na obmedzencov idem na modreho konika tam su urcite spriznene duse.
a admin by mal skorej vymazat takych ludi co davaju vulgarne komenty natrvalo a nie tych ktori prinasaju nove info.
Teraz vsetci napisu ble bez toho aby vedeli co to je, ale to mi nevadi, lebo ja chcem koment od niekoho kto vie o com pisem.
@d170 nepytala som sa na nazor ale na to ci s tym mate skusenosti
aj ked dakuejm za nazory, aspom viem, ze stale je viac obmedzenych ludi ako otvorenych novym veciam
a myslim si ze vecsina co napisale ble ... ani nevie co to je, ale kedze admin je tiez obmedzeny tak ani nemozem dat link, kde si o tom mozete nieco precitat.
ja viem, o čom píšeš, tiež som o tom čítala, ale napriek tomu mi to príde nechutné a neskúsim to. fakt si neviem predstaviť, ako môže byť aplikácia alebo vymieňanie hygienické a ako ho budem niekde vonku preplachovať. veď fuj!
@ekomama K tomu komentu @13 , si myslíš, že ľudia čo sem chodia majú zablokované na internete všetky stránky okrem birdzu, nečítajú noviny a nemajú televíziu?
Však ten pohárik bol v médiách dosť prezentovaný, myslím, že drvivá väčšina už o ňom niekde čítala alebo počula.
@ekomama Obmedzená si tu skôr ty... Ospevujú to iba výrobcovia aby sa to lepšie predávalo (ak to vieš pochopiť) A ak si budeme niečo chcieť zistiť nepotrebujeme teba... A aj mne to príde nechutné a nehygiénické...
ahoj ja pouzivam uz par mesiacov tento poharik a mozem povedat ze som spokojna, aj ked sa mi parkrat stalo ze pretiekol... je dobre ze to vydrzi 9 rokov, v podstate menstruacia zadarmo, nie ako predtym ked ma to stalo 6e mesacne nemusim mysliet tak casto na vymenu ani bat sa TSS...
@ flemi je neprirodzeny tak ako vlozky a tampony - prirodzené by bolo chodit po lese naha, takze v dnesnej dobe taku prirodzenu vec ako menzes nemozes riesit prirodzene - ale s tymto sa to da aspon setrne k prirode teda podla mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vyskúšaj a daj vedieť-mňa by to tiež zaujímalo
a admin by mal skorej vymazat takych ludi co davaju vulgarne komenty natrvalo a nie tych ktori prinasaju nove info.
Teraz vsetci napisu ble bez toho aby vedeli co to je, ale to mi nevadi, lebo ja chcem koment od niekoho kto vie o com pisem.
Nikomu tu aj tak chýbať nebudeš.. Pomýlila si si to s DIVA ?
Pýtaš sa nás na názor a ak ho napíšeme, tak si rozčúlená, že nie je taký ako tvoj.
A ak odídeš, urobíš najlepšie a už sa sem ani nevracaj
A ak chceš názory, tak skôr ti ľudia napíšu pravdu vo fórach ako na propagačných stránkach.
aj ked dakuejm za nazory, aspom viem, ze stale je viac obmedzenych ludi ako otvorenych novym veciam
a myslim si ze vecsina co napisale ble ... ani nevie co to je, ale kedze admin je tiez obmedzeny tak ani nemozem dat link, kde si o tom mozete nieco precitat.
Však ten pohárik bol v médiách dosť prezentovaný, myslím, že drvivá väčšina už o ňom niekde čítala alebo počula.
menstruacny poharik je skor neprirodzeny alebo nezvycajny.
a mozes mi povedat ktory typ je najlepsi, lebo som citala o viacerych
možno po pôrode keď nastane šestonedelie ?
ak je neprirodzený, prečo s ním riešiť takú prirodzenú vec ako menzes?
k tomu poháriku......keby sa dal sterilizovať..........
v živote som nebola v továrni na vložky, takže k hygiene sa vyjadriť neviem
ze vraj sa sterilizuje prevaranim.
Uz som si ho objednala, tak drzte palce.