Ahojte v poslednom case si zohrievam jedlo nie na panvici ale v mikrovlnke . Teda ak si vyberem zamrazene zemiaky a krevety tak si ich dam najprv do teplekj vody a potom ich zohrievam v mikrovlnke az dokial niesu teple . Chcem sa opytat že či by sa toto
Mikrovlnka ti nici vodikove vazby (tak som citala) a tym ti znehodnocuje vsetko zive a z chemie vieme ze to su sacharidy, tuky, bielkoviny ale hlavne vitaminy a enzymy. A navyse ked stojis pri mikrovlnke ked je zapnuta tak tie vlny posobia aj na teba. Ja osobne mikrovlnku pouzivam iba na popcorn a aj ten mam len max.dvakrat do roka a zijem
@nikasmille vodíkové väzby ti to zničí možno, ale primárna štruktúra bielkovín zostáva a tá zodpovedá za biologickú funkciu, takže podľa mňa to je len nafúknuté že mikrovlnka znehodnocuje potraviny
mikrovlnka je z plechu t.j, z faradajová klietka a jepripojená na vodič PE (alebo PEN) , tak isto i "okienko na dverách je sieťované poprípade inak riešené, práve cez tieto dvere by mohlo čosi prenikať ale to je zanedbatelné
poznam ludi (jedneho) co si robia parky, klobasu, gulas..vsetko v mikrovlnke a este si to obhajuju ze ake to je super chutne a rychle -.- boze ano..puding
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mikrovlnka je z plechu t.j, z faradajová klietka a jepripojená na vodič PE (alebo PEN) , tak isto i "okienko na dverách je sieťované poprípade inak riešené, práve cez tieto dvere by mohlo čosi prenikať ale to je zanedbatelné
pukla od závisti,že som na druhej strane?
ako šofér autobusu čo naštartoval a mačka bola zrovna v remeni ouuuuu