...mám taký silný problém (problém je to pre mojich priaťelov)...som psychopat či čo...proste to nemám v hlave vpoho a keď nastanú problémy prichádza na rad žiletka a iné praktiky...teším sa na smrť to si priznám...ako rád by som si vypočhul váš názor na
odhrn si vlasy z ksichtu, pozri sa do zrkadla, uvedom sa ze jaky si cock a daj si tak zo tri facky....alebo povedz rovno otcovi co stvaras, ten ti velmi rad da taku ze ti zarubna da druhu
nie si cool, si kokot
a je jedno ze mas len 14, to nie je ani zdaleka dovod na to byt kokot
Ach,sladkych 14..vtedy sa tusi vsetci tesili na smrt ...kazdopadne ma fascinuje ako si myslis ze rezanie riesi problemy....aj ked ja mam co hovorit tiez to neriesim o moc lepsie..ale aspon sa nerezem.Result: zbav sa ziletiek
Podľa mna,potrebuješ niekoho kto by ti stým pomohol,koho by si miloval a kto by miloval teba,kto má na teba vpliv...Teda apson ja poznám mnoho takých ludí,ale uvedom si,pomože ti to?rieši to niečo?čo povieš svojim deťom ked budu mať problémy
Podľa mna,potrebuješ niekoho kto by ti stým pomohol,koho by si miloval a kto by miloval teba,kto má na teba vpliv...Teda apson ja poznám mnoho takých ludí,ale uvedom si,pomože ti to?rieši to niečo?čo povieš svojim deťom ked budu mať problémy..chod sa rezat?
prestať je ťažké...a veľmi ťažké...a možno sa nedá zbaviť sa toho úplne, lebo aj tak sa myšlienkami budeš vraciať k tomu... dá sa prestať keď budeš robiť to čo ťa robí šťastným a keď odstrániš tie problémy, ktoré to spôsobili...nechcem tu o tom moc písať, keď tak napíš TS
@yoggy96 Ja viem že to nechápem. A ani to nikdy nepochopím...Tvoje problémy sú určite absolútne primitívne a riešiš to strašne zlým spôsobom. Preto som povedala čo som povedala a stojím si za tým.
ty si vacsi keď nevieš riešiť problémy inak .... a čo iné ti mám napísať? čakáš že budem plakať a prosiť aby si prestal? a asi si iba fake a snažíš sa upútať
tvoj problém je, že si sprostý lebo si nevážiš života ...a ešte máš aj 14 rokov, takže je dosť možné že si to aj vymýšľaš...a keď nie...čo takto skúsiť psychiatra?
@yoggy95 ja som si z teba robila srandu ale ked uz o radu ziadas takto o sobne...neviem co ta bavi....skus si stiahnut program na komponovanie hudby,fot,kresli,upravuj,vyrabaj,sportuj,chod von s kamaratmi,daj si facku za kazdu myslienku na porezanie sa...alebo vies co su take gumenne gumicky...daj si to na ruku a vzdy ked to na teba pride tak to natiahni jak sa len da a pust da ti to supu ako varovanie.Stahuj filmy,pozeraj serialy,strav hodiny uvazovanim nad ciernymi dierami a stojmi casu,zmontuj si na strome domcek...alebo sa proste prejdi von zober prvu stolicku na kolieskach pri smetiaku a spustaj sa kopcami....proste nvm najdi si nieco s cim sa dokazes vyhaluzit..pisa basne a pribehy...alebospis kroniku najvtipnejsich a najveselsich veci v zivote, nejake vyroky,pozitiva a negativa rezania sa.neviem co by ma este tak napdalo..
@yoggy95 ale vlastne si nepovedal ake konkretne problemy tym riesis..asi nema zmysel zatazovat ta poznamkamy typu ze toto ich nevyriesi lebo to uz vies
Je to nejaké trápne decko, ktoré je dobre rozmaznané a rieši maximálne pubertálne p******y a chce byť cool a zaujímavé.. nepotrebuje niekoho kto by ho miloval, potrebuje cez hubu.. môže 14 ročné decko hento vypustiť do éteru? Decko počuješ? DECKO! Choď niekam za mamou alebo sa rovno hoď pod kolajnice, pretože tu na fóre určite nájdeš pomoc a podporu.. toto sú výmysly.. 14 ročné decko nevie čo sú to problémy, 14 ročné decko si len hladá p******y!... ešte ten nápis že nitra, ak si odtial naozaj je dosť možné že ťa aj poznám..
@dee99 ti povedal asi niečo najnormálejšie, tak si to prečítaj aspoň 100x a choď si spraviť palacinky.
@hawaitypek to neni súboj, to som sa vyjadrila. Súboj bude, keď sa začnem hádať.. ale ako nech sa chlapec nehnevá ludia, poďme sa rezať a urobme o tom fórum, bude sranda..
Je to pre teba velmi nebezpecne,mozes si raz ublizit a poriadne a tonielen sebe,ale aj mnohym ludom,ktorim na tebe velmi zalezi,a ty si to mozno ani neuvdomeujes,ale mozes ich tym velmi ranit...to nieje ziadna sranda,podla mna by si sa s tym mal niekomu priznat,dakej rozumnej,dospelej osobe,ktoru mas rad a veris jej ,a taky clovek by ti mohol pomoct...ale to co robis moze byt fakt velky problem,a mozno by si urobil dobre,keby si navstivil psychologa(nieje to hanba,ale uplne bezna vec),ktory by ti urcite pomohol,ten by ti mal vediet pomoct aj najst priciny tohto spravania a anjst cestu von..daj si na seba pozor,lebo toto je vazna vec,ktora moze skonicit zle,snaz sa s nou za kazdu cenu prestat,aby raz nebolo neskoro...drzim ti palc,urcite to dokazes,len musis mat silnu volu a hlavne musis chciet...uvidis,bez toho bude zivot krajsi,budes slobodnejsi,lebo je to zavislost,ktora ta sputava a obmezduje..drz sa!
a kludne mozes napisat TS-ku,keby si sa chcel o tom s neikym takto porozpravat,ja si ta vypocujem a rada ak mozem,tak aj pomozem..nechcem,aby si si zbabral zivot...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
nie si cool, si kokot
a je jedno ze mas len 14, to nie je ani zdaleka dovod na to byt kokot
co nemas nic pre co alebo koho by si zil ?
tá je zlatá
Prečo doboha ešte niekto nevymyslel spôsob ako by títo dementi darovali život ľuďom,ktorý si smrť nezaslúžili?!
ty si vacsi keď nevieš riešiť problémy inak .... a čo iné ti mám napísať? čakáš že budem plakať a prosiť aby si prestal? a asi si iba fake a snažíš sa upútať
pripajam namozne fotecky » have-a-nice-death.blog.cz/0710/not-just-a...
@dee99 ti povedal asi niečo najnormálejšie, tak si to prečítaj aspoň 100x a choď si spraviť palacinky.