No jasné, boli to mimozemšťania. Prišli sem a dostali chuť na kukuricu, či ký fras to je. Pojedli koľko vládali, potom to zarovnali do oblúkov aby to nebolo podozrivé a odleteli. Robia to často.
za noc by to asi ťažko niekto spravil, dokonca sa už objavili aj na slovensku, je to výsledok mimozemských civilizáciií, v obrazoch sú odkazi pre nás pozemšťanov, v tom zmysle, že sa chcú s nami stretnúťa predpovedajú našu budúcnosť!
Príliš dokonalé na to, aby to vyrobil človek bez pohľadu zhora.
A nie som si istá, či by bolo také jednoduché vytvoriť to, no ani to úplne nepopieram. Nikdy nerobím závery bez dostatočných a reálnych dôkazov, takže by som to najprv chcela vidieť v praxi, ako to niekto skúsi vytvoriť za prítomnosti svedkov, aby sa ukázalo, ako sa správajú steblá, ako sa ohýbajú v skutočnosti, koľko to trvá atď., potom by sa k tomu dalo vyjadriť jasnejšie.
napadajú ma 2 slová - Adobe a Photoshop podľa mňa je absolútne normálne, keď človek verí v mimozemšťanov, je naivné a sebecké veriť že my sme jediné "múdre" stvorenia vo vesmíre... ale toto fakt nevytvorili mimozemšťania je to nejaký starý zelený koberec editovaný vo Photoshope
@marty0908 aj tak sa da ,ale keby to bolo na poli tak je jasne vydiet ze to je ludmi vytvorene ,len same kruhy preco nieco ine nie? preco su tam neni zlozite obrazce a preco len primitivne kruhy ,je jasne ze to je len clovekom vytvorene bez pochyb !
@whitelaser - ja si myslím, že aj keby to fakt bolo skutočné pole, ľudia by si nedali námahu robiť tie kruhy manuláne, skôr to fakt upravili v počítači takýto obrázok som schopný urobiť behom polhodiny a to som s Photoshopom ešte len pred nedávnom začal
@whitelaser kruhy nie sú primitívne, skús urobiť symetrický kruh bez kružidla. A tých kruhov je tam vyše 180, všetky dokonale symetrické na dokonalých priamkach.
@sanduleakchod na pole ,zavolaj kamarata ktory ti bude drzat povraz ,a ty sa toc okolo kamarata tak aby bol povraz napnuty,co sa tyka kukurice alebo zita staci o dosku mat pripevnene spagaty a nohou tlacit na tu dosku a drzat v rovnovahe tu dosku a je to , pri dobrom zorganizovani sa da vsetko, a neni problem s technikou ziskat polohu ze kde stojis a kde stoji ten druhy a pomocou vysielaciek sa ponavigovat ...
@sanduleak chod na pole ,zavolaj kamarata ktory ti bude drzat povraz ,a ty sa toc okolo kamarata tak aby bol povraz napnuty,co sa tyka kukurice alebo zita staci o dosku mat pripevnene spagaty a nohou tlacit na tu dosku a drzat v rovnovahe tu dosku a je to , pri dobrom zorganizovani sa da vsetko, a neni problem s technikou ziskat polohu ze kde stojis a kde stoji ten druhy a pomocou vysielaciek sa ponavigovat ...
@whitelaser dobre, technicky by to šlo. Ako dosiahneš, aby v obilí po tebe neostali stopy, odtlačky nôh? Alebo chodníček k danému miestu? Lebo treba uznať, človek váži nejaké tie kilá, čo asi v pôde a na steblách zanechá stopy, a tie by isto objavili. Ako ohneš steblo tak, aby sa nezlomilo, ale ani nevystrelo späť? A ako to celé urobíš v noci za tmy? Nechce sa mi veriť, že sem letia nejakí mimozemšťania, aby sa umelecky vyžívali v našom obilí, ale neverím ani, že je také ľahké, aby to za noc vytvorili ľudia.
@20@whitelaser uz ta vidim, ako v noci bez toho aby si ta niekto vsimol robis kruhy v obili.
Btw pred skoro 40 rokmi sme poslali do vesmiru spravu a po cca 30 rokoch sa vratila mierne upravena spat. Odporucam si pozriet toto video. Okrem ineho je tam obraz v obili robeny uplne odlisnou technikou ako ostatne kruhy, ktory obsahuje zakodovanu spravu: "beware the bearers of false and broken promises" (dajte si pozor, na nositela falosnych a planych slubov)
inac v niektorých kruhoch (vo vsetkých ktore sa vedcom este nepodarilo zaskatulkovat ako vyrobene clovekom) sa anchyddza slabe energeticke ziarenie alebo neico take a tiez klasy nie su polamane ale zohnute a tiez su sterilne
Všetko robené človekom, ľudia kreslia do poľa, alebo piesku obrovské obrazy už z čias Egypta a na kruhy v obilí proste neverím, 98,9 percent kruhov v obilí sú čistý fake spravený ľuďmi.
@3mm som videl montaz, ako lepilil na seba jednotlive casti tvare obamu a bin ladina a prekvapivo to sedelo jak rit na serbel ja si tiez myslim, ze ten clovek je zlo.
Hej o tom ziareni som pocul a mam pocit, ze prave tato kresba je robena tou technikou zohnutych klasov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A nie som si istá, či by bolo také jednoduché vytvoriť to, no ani to úplne nepopieram. Nikdy nerobím závery bez dostatočných a reálnych dôkazov, takže by som to najprv chcela vidieť v praxi, ako to niekto skúsi vytvoriť za prítomnosti svedkov, aby sa ukázalo, ako sa správajú steblá, ako sa ohýbajú v skutočnosti, koľko to trvá atď., potom by sa k tomu dalo vyjadriť jasnejšie.
Btw pred skoro 40 rokmi sme poslali do vesmiru spravu a po cca 30 rokoch sa vratila mierne upravena spat. Odporucam si pozriet toto video. Okrem ineho je tam obraz v obili robeny uplne odlisnou technikou ako ostatne kruhy, ktory obsahuje zakodovanu spravu: "beware the bearers of false and broken promises" (dajte si pozor, na nositela falosnych a planych slubov)
inac v niektorých kruhoch (vo vsetkých ktore sa vedcom este nepodarilo zaskatulkovat ako vyrobene clovekom) sa anchyddza slabe energeticke ziarenie alebo neico take a tiez klasy nie su polamane ale zohnute a tiez su sterilne
Hej o tom ziareni som pocul a mam pocit, ze prave tato kresba je robena tou technikou zohnutych klasov.
ˇqruˇu-v-oˇiemi/94547-blogspot.html