Hm, skús rodičov presvedčiť, že Robert Fico zrušil vianoce, že to hovorili na Markíze, vraj sa musí šetriť, veď hospodárska kríza. A tým pádom by ste tento rok nemali vianoce, a nikto by si nevšimol, že by si mu nedala darčeky, veď vianoce nie su
v 12tich som nekupoval darceky takze sa nic nedeje alebo bud originalna a nieco vyrob rodicov to urcite potesi aj ked ja osobne si neviem predstavit, ze co by som mal vyrobit takze taka hlupa rada odo mna, ked sameho ma nic teraz nenapada ale na nieco snad prides a ked nie, tak sa nic nedeje, v 12tich je fakt v poriadku, ked tie darceky nedas
sak zval to na Jeziska/Deda Mraza/Santa Klausa, povedz vsetkym ze si to u Jeziska/Deda Mraza/Santa Klausa vybavila a hotovo, ked darcek neprisiel, tak to domotal dakto iny (nie ty), cize to domotal Jezisko napriklad
a dodaj potom "nebojte zistim co sa stalo, kde sa darceky stratili, zavolam mu, ale nie dnes az najblizsi pracovny den, dnes aj tak ma vela prace"
no najlepší spôsob je požičať si od kamarátov ale tak u teba pochybujem že kamaráti v tvojom veku by ti nejakú normálnu sumu mohli požičať skús niekde v rodine teda
najblizsie si to skus dako rozpocitat aby ti vyslo na vsetkych....ja som v 12tke mala na darceky tak 100-200 korun tak som si rozpocitala tolko tomu tolko tomu a kupila som len dake male volovinky
@matii no konecneee, realny a normalny napad: vyrob nieco, ako ja...ale aj to musis kupit, ale je to lacnejsie ako hotovy vyrobok a budes rada, ze si to sama spravila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a dodaj potom "nebojte zistim co sa stalo, kde sa darceky stratili, zavolam mu, ale nie dnes az najblizsi pracovny den, dnes aj tak ma vela prace"