Vsetko co urobis ma nejaky vplyv proste a ked nieco spravis inak tak aj nasledujuce deje budu ine a to co si spravil v minulosti zapricinuje to co sa deje teraz a tak
v dnešnej dobe aby ešte existovali ludia ktorí by ignorovali najnovšie poznatky a vedomosti o fungovaní základných prírodných zákonoch príčiny a následkov ktoré fungujú aj na elementárnych úrovniach ? to je šialenstvo veď
(samozrejme že minulosť ovplyvňuje budúcnosť, tak isto ako prítomnosť)
je to vecou pohľadu pretože tvrdenie budúcnosť ovplyvňuje prítomnosť alebo minulosť je tiež pravdivá, koľko krát zmenili informácie o budúcnosti moju prítomnosť alebo môj celkový pohlad na minulosť - ale takto obrátene to je myslené len čisto psychologicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ach, ako dávno som nevidela ten film. Musím si na to nájsť čas.
(samozrejme že minulosť ovplyvňuje budúcnosť, tak isto ako prítomnosť)
je to vecou pohľadu pretože tvrdenie budúcnosť ovplyvňuje prítomnosť alebo minulosť je tiež pravdivá, koľko krát zmenili informácie o budúcnosti moju prítomnosť alebo môj celkový pohlad na minulosť - ale takto obrátene to je myslené len čisto psychologicky