Každý z nás si pod týmto slovom môže predstaviť hocičo.Ja vám ho pre uľahčenie spresním(samozrejme po svojom),aj keď je vysvetlené v slovníku cudzích slov.
Mizéria, je opak niečoho pozitívneho.Je to niečo čo vás núti myslieť na prekážky,ktoré ste nedokáz
Ja mizériu nevnímam ako niečo konkrétne, to by bol jednoducho smútok pre nejaký dôvod. Mizéria je pre mňa oveľa širší a intenzívnejší pocit až zhluk negatívnych pocitov, ktorý postupne zakrýva celé moje vnímanie sveta a oberá ma o ochotu tu byť... Proste v globáli slovo znázorňujúce moje najčernejšie okamihy.
@9@miskazteska jj tá kniha je fakt dobrá, síce som ju čítala dlhšie ako zvyknem iné jeho knihy ale bola úžasná.
@0 A čo je pre mňa mizéria? Pre mňa je mizéria stav, keď sedím alebo stojím, zadumaná v sebe, smutná a zháčená z niečoho zlého do čoho som sa dostala sama. V podstate je to niečo ako smutný výsmech sebe pre to čo som si spôsobila.Keď pociťujem mizériu, akoby som sa smiala sama nad sebou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inkheart myslím,že každého to oberá o ochotu tu byť...
@0 A čo je pre mňa mizéria? Pre mňa je mizéria stav, keď sedím alebo stojím, zadumaná v sebe, smutná a zháčená z niečoho zlého do čoho som sa dostala sama. V podstate je to niečo ako smutný výsmech sebe pre to čo som si spôsobila.Keď pociťujem mizériu, akoby som sa smiala sama nad sebou...