Ludia zhanam pre znameho (55r.) mobil s velmi dobrym fotoaparatom a vramci moznosti s dotyk.displejom bez OS Android,iOS ci WP.Cena max.50€.Znamy chcel SE U5i Vivaz,ale podla mna su vsetky Vivazi obycajne sroty a mne akosi ziaden s dobrym foto a dotykovym
Sony Ericsson Satio (Ak si dobre pamätám 3,5'' dotykový ale pozor, REZISTÍVNY displej 360x640, 12 megapixelový foto, s AF a XEÓNovým bleskom, OS Symbián S60)
Sony Ericsson C905 (8,1 megapix, xeon. blesk, malý 2,4'' obyčajný displej TFT 240x320, uzavretý OS)
@luc.ka Za 50€ dnes v bazároch zoženieš staré high-end (čo znamená vyššia trieda) ... SE SATIO, C905 a pod. to všetko sú bývale high-endy, ktoré pred 4-5 rokmi stály vyše 500€
@frez Nesúhlasím ... Xperia P, Galaxy Zoom a najmä lepšie Lumie 808, 920, 925 a 1020 fotia vyborne ... Nevyhoda je vsak, ze nemaju (okrem Galaxy Zoom) opticky zoom a xeonovy blesk
77hanes77 dik za typ ten SE Satio by mu mohol vyhovovat,skor ako C905,lebo Slider asi velmi by nechcel,chce dotykovku...Sice uz jednu ma,ale Samsung Monte ma slaby fotak...
@luc.ka praveze klasicky fotak kompakt nejaky starsi od Samsungu ma,ale ma nejaku chybu lebo po odfoteni su snimky fialove... A fotak nechce uz iny radsej mobil s dobrym fotakom... Hoci ma uz 2 telefony okrem Samsungu Monte este aj SonyEricsson Cedar...Ako nechapem naco je 55r cloveku 3 mobil a este navyse so spickovym fotoaparatom...
@15 uplny suhlas...@frez videl si niekedy fotit napr.Lumi 1020? Ak nie potom sa tvojmu argumentu necudujem...Ja sam mam len Lumiu 520 a lacnejsi kompakt od Sony a na SIAF 2013 som urobil kvalitnejsie foto Lumiou co ma dost prekvapilo...
@myzu252010 Ešte by možno zohnal dobrú Nokiu N8 (OS Symbián, 12 megapix. foto s AF a xeónom ak sa nemýlim, HD 720p video so zaostrovaním a celkovo, na tú dobu to bol dobrý foto mobil)
Len v krajom starý LG KU 990 Viewty (uzavretý OS, dotykový rezístny 240x400, 5megapix foto s AF a xeón bleskom)
Alebo aj Vivaz/Vivaz PRO by nebol zlý .. Bol to dobrý mobil na tú dobu (2010) (360x640 dotykáč, 8 megapix foto s led bleskom, ako prvý mobil natáčal HD video aj so zaostrovaním, OS symbián)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Sony Ericsson Satio (Ak si dobre pamätám 3,5'' dotykový ale pozor, REZISTÍVNY displej 360x640, 12 megapixelový foto, s AF a XEÓNovým bleskom, OS Symbián S60)
Sony Ericsson C905 (8,1 megapix, xeon. blesk, malý 2,4'' obyčajný displej TFT 240x320, uzavretý OS)
skutočne nerozumiem logike niektorých ľudí.
Za 1. chce to mať 2v1
za 2. kompakty (v ktorých aj niečo vidno) sa predávajú od 60-70€ a low-endy mobily sú za 30-50€ ... čiže je to už nad rámec
za kvalitu sa platí. keď chce niekto za málo peňazí veľa muziky, tak zväčša minie (malé) peniaze a má z toho hovno.
@77hanes77 absolutne hocijaky kompakt (aj krabicka od tic tacu) foti lepsie nez akykolvek telefon ...
a tiež sa cítiš taký šokovaný z informácie o tom, že 5 ročné mobily sa teraz dajú kúpiť lacno?
síce neviem, ako to vplýva na fakt, že človek s ambíciou na lepšie fotky sa má pozerať po foťáku, ale i tak doteraz spracúvam onu informáciu
@77hanes77 Co nechapes na tom, ze chaby fotacik na mobile sa nemoze rovnat fotaku?
neviem, kto si, že poznáš moju povahu, ale vyvediem ťa z omylu. TY nie si každý.
Jasné, že foťák fotí lepšie ... ale kompakt za 30-40€ má pomaly horšiu kvalituvako foťák v smartfóne
Len v krajom starý LG KU 990 Viewty (uzavretý OS, dotykový rezístny 240x400, 5megapix foto s AF a xeón bleskom)
Alebo aj Vivaz/Vivaz PRO by nebol zlý .. Bol to dobrý mobil na tú dobu (2010) (360x640 dotykáč, 8 megapix foto s led bleskom, ako prvý mobil natáčal HD video aj so zaostrovaním, OS symbián)