Neviete odporučiť dobrý mobil do 250e, čo ako tak fotí a najmä má dobrú baterku?
Mal som xiaomi,ale ten vydržal max. pol dna Potrebujem taky, co ma 2 DUAL SIM KARTY
Rozmyslal som nad samsungom galaxy j5 alebo lenovo p70 ale nevyznam sa v tom moc
Ja mám Honor 4c a výdrž je podľa toho, ako ho využívaš... V pohode mi vydrží aj 2 dni, ale keď som na ňom furt a mám pozapínaných x aplikácií a internety a naplno jas, tak jasné, že to bude menej
Do 250€ +/- máš Honor 5X. Práve ho držím v ruke a som plne spokojná. Baterka vydrží priemerne 2dni pri používaní wifi, net, appka nejaká, whatsapp a pod. Foťák máš 13 mpx + kopec rôznych funkcii.
A čo je najlepšie na tomto fóne je čítačka odtlačkov prstov, kt. je presná a rýchla. Za cenu 250€ nezoženieš tak kvalitný fón.
Predtým som mala win fón a už nikdy viac by som ho nechcela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A čo je najlepšie na tomto fóne je čítačka odtlačkov prstov, kt. je presná a rýchla. Za cenu 250€ nezoženieš tak kvalitný fón.
Predtým som mala win fón a už nikdy viac by som ho nechcela.