Akého máte mobilného operátora ? Čo je najlepšie ak chcem neobmedzený internet ? Rád by som podotkol, že kde má signál T-mobile, tam má signál aj O2, keďže beží na ich vysielačoch...
neobmedzený net na telefón ponúka len o2 pokiaľ viem. za 6 eur máš 512Mb volných dát v 3G sieti a po prečerpaní máš len spomalenú edge rýchlosť. No stále v tej cene a neplatís o nic viac ak prečerpáš limit. No a potom máš aj vyššie dátové paušáli. to si pozri.
Hej hej, to som pozeral... Orange netuším ako to má, viem že T-mobile to má spolu s nejakým paušálom, a O2 je neobmedzený za 6 eur mesačne a môžeš zostať kreditový...
T-Mobile ti da 1500MB za 5€/mesiac 2 roky viazanost,po prekroceni platis 0.1€/MB,rychlost nie je obmedzena ako u O2+vecsie pokrytie a ziadna narodny roaming.
O2 ti da 1000MB za 8€/mesiac po prekroceni sa ti rychlost znizi na nepouzitelnych 16kbit/s+obmedzena rychlost na 1 Mbit/s
Písal som, že O2 má signál všade kde T-mobile, takže nemôže mať väčšie pokrytie... O2 má prenajaté vysielače od T-mobilu, takže tam kde je T-mobile, je aj O2...
pozor, O2 už nema neobmedzeny dojebkali to tymi 3G netmi .. neobmedzeny maju iba tí, ktorí ho mali doteraz.. aktivovať sa už neda -.- .. iba tie obmedzene trapne ktore su uplne nevyhodne aspoň teda tak vravia zakaznici
@smajdalf rozhodne to nie je tak ako si myslis.T-Mobile by nikdy neposkytol svoju 3G siet konkurencii,O2 ma vlastne 3G pokrytie.A tam kde mas T-Mobile roaming tak mas nestabilnu siet.Neobmedzeny balicek po vcerajsom dni mozu vyuzivat zakaznici ktori ho uz mali aktivovany samozrejme cez pomalsiu EDGE siet.
@smajdalf no práve, neobmedzený malo jedine O2, ktoré to teraz zrušilo... Teraz majú nové balíčky, pri ktorých za prekročenie limitu neplatíš nič, ale tá rýchlosť je nepoužitelná...
@valki Ja si to nemyslím, ja som sa o tom učil O2 platí T-mobilu prachy za to, že využíva ich vysielače... O2 nemá ani jeden jediný vysielač vlastný ! A preto si môžu dovoliť dávať také ceny... Neplatili obrovské prachy za stavanie vlastnej siete, využívajú T-debilovú...
O2 prenajima/lo od T-Mobilu iba GSM vysielace! a to platilio ked prisli na slovnsky trh,v sucasnosti si O2 buduje VLASTNU 3G aj GSM siet,T-Mobile narodny roaming O2 vyuziva mozno uz iba na 10%,za ten cas co su na trhu si vybudovalo vlastnu 3G aj GSM siet aj ked nie su tak rozsiahlo pokryte ako ma T-Mobile a Orange.
Pokurvené o2 ktoré mi aj na iphone drbalo aj na sony ericsonne ,.. často krát sa mi nedá an i zavolat že sit pretažená ,.. alebo mam zapnutý telefon niekdo mi volá a som nedostupný a o hodinu dve mi dojde smska ze pocas mojej nedostupnossti mi niekto volal ,..aj kamos ma take skusenosti ja ih asi jebem a pojdem do orangu nemam nervy nenich UZ ANI TEN o2 Neobmedzeny net nemaju! co ma tam drzal ,... mimo to ze par krat mi nedosiel dobity kredit ces net odnich a dosiel mi po staznosty , musel som ty mcurakom doniest vypis s uctu a dat to preverit a dosiel mi vlasne asi pol roka potom co som ho dobil no o2 radsej nie ,... nechce sa mi behat ale asi si pojdem tad prehlasit cislo od orangu alebo o2 ,..
Ja mam orange este od vtedy co to bol Globtel a doteraz som s nim nemala ziadny problem, pripada mi ako najlepsi operator a mam dva pausaly z toho mam jeden ako darcek od nich zadarmo s internetom a sms
sice v poslednom case uvazujem nad O2 ze si ho na konci roka zmenim, ale nie som si uplne ista, paci sa mi to O2 fer aj O2 Filip, aj to ze by som mohla posielat sms do ceska, rakuska, polska...za nizku cenu ale inac mi O2 pride trochu nejake diskontne a nekvalitne
@smajdalf všimla som si, ide len o princíp, že keď na niečo podobné založíš anketu, tak ti v nej budú hlasovať aj ľudia, ktorí v tomto prípade nemajú internet od operátora, nebolo by rozumnejšie spraviť fórum ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
O2 ti da 1000MB za 8€/mesiac po prekroceni sa ti rychlost znizi na nepouzitelnych 16kbit/s+obmedzena rychlost na 1 Mbit/s
ale karta uz prepadla
..kvak..
O2 prenajima/lo od T-Mobilu iba GSM vysielace! a to platilio ked prisli na slovnsky trh,v sucasnosti si O2 buduje VLASTNU 3G aj GSM siet,T-Mobile narodny roaming O2 vyuziva mozno uz iba na 10%,za ten cas co su na trhu si vybudovalo vlastnu 3G aj GSM siet aj ked nie su tak rozsiahlo pokryte ako ma T-Mobile a Orange.
btw: valki má pravdu
sice v poslednom case uvazujem nad O2 ze si ho na konci roka zmenim, ale nie som si uplne ista, paci sa mi to O2 fer aj O2 Filip, aj to ze by som mohla posielat sms do ceska, rakuska, polska...za nizku cenu ale inac mi O2 pride trochu nejake diskontne a nekvalitne
Nevolaj ma cica, už ti načisto jebe?
» www.mobilnyoperatorroka.sk/...
O2 som si vybral koli tomu, ze maju ZATIAL najmensi resp. ziadny podiel kadejakych kluciek a ojebikov v reklamnej kampani smerom k svojim zakaznikom.
suhlas, O2 spustila a stale rozsiruje svoju vlastnu siet 3G/HSPA, takze s pokrytim to zatial je no ako tak, ale rastu, rastu .....