Na net idem cez medom pripojeny usb-ckom .. ale nvm jak do linuxu nainstalovat ovladace nato ... :/ ovladace pre linux som na nete nenasiel dalo by sa to nejak ? ..
presne tento USB modem (MICROCOM AD2622) som sa pokusal rozbehat pod roznymi distirbuciami (Ubuntu, Mandriva, Knoppix) a tymto problemom som sa intenzivne zaoberal jednu etapu mojho virtualneho zivota
Verdikt je takyto: Tento modem je mozne pod Linuxom rozbehat (aspon ked si sa narodil v nedelu)..
Budes potrebovat par balickov a par veci napises do konzoly ale inak to nie je problem. V mojom pripade to vsak robilo bordel, pripojenie bolo nestabilne, niekedy neslo vobec. Aj tieto problemy nakoniec sposobili (a este mmohe ine) ze som sa docasne na Linux nadobro vykaslal...
Pre viac info napis spravu, mam kopu materialov o tomto probleme.. Vela stastia, budes ho potrebovat..
presne ten ... nasiel som uz plno navodou ako to spojazdnit podla tich balickov a konolovych prikazov , robil som to prene podla toho ale ani zaboham i to nejde . (
skús distrirbuciu openSUSE-10.3-dvd-i586.iso na 100% pojde net,ovladac je uz v instalacnom dvd,zaklad ze hned najde usb potom si to nahodis rucne po nainstalovani ip ak sa ti nepodari pred in.
Mouch4 najlepsiu podporu hardwaru ma vraj Mandriva, nedavno vysla nova verzia, tak skus.. Inak nechapem preco si ludia kupuju exoticky HW ked vedia ze na linuxe s nim bude problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
presne tento USB modem (MICROCOM AD2622) som sa pokusal rozbehat pod roznymi distirbuciami (Ubuntu, Mandriva, Knoppix) a tymto problemom som sa intenzivne zaoberal jednu etapu mojho virtualneho zivota
Verdikt je takyto: Tento modem je mozne pod Linuxom rozbehat (aspon ked si sa narodil v nedelu)..
Budes potrebovat par balickov a par veci napises do konzoly ale inak to nie je problem. V mojom pripade to vsak robilo bordel, pripojenie bolo nestabilne, niekedy neslo vobec. Aj tieto problemy nakoniec sposobili (a este mmohe ine) ze som sa docasne na Linux nadobro vykaslal...
Pre viac info napis spravu, mam kopu materialov o tomto probleme.. Vela stastia, budes ho potrebovat..