Čo hovoríte na to, čo sa dnes dialo v Šarišských Michaľanoch? Podľa mňa to iba zvýšilo napätie. Aj keď teraz sa budu rómovia báť, čo je v podstate aj fajn. Videla som v správach záznam, kde bili členov slovenskej pospolitosti. No ja som nikde nevidela, že
no ja si myslim ze tento protest bol zbytocny...dobre romovia...budem ich nzyvat cigani...urobili mozno nieco zle mozno viac ja neviem ako to bolo ale keby na miesto toho starostu co jaky debil to bol sa postavil cigan a obhajoval si vsetkych hned by ho boli zmlatili alebo keby cigani spravili protest voci bielym...cize nam alebo tej trapnej pospolitosti...tak si to zhrnme...ten traopny idiotsky somar kotleba a jeho este debilnejsi kumpani by ciganov obvinili aj keby oni viedl demonstraciu voci nim alebo keby sa cigani postavili na svoju vlasny obhajobu aj teraz ked nieco spravili alebo to spravil len jeden teenagersky somr cigan...tak tot vsio z mojej strany
toto ma na tom naviac sere... že dajaký špinavý zasrani zbijú chudáka dedka a platia za to všetci cigáni... jedine iba kvôli tým vznikol pochod...ešte dobre, že nebili cigánov... ešte by aj možno nejaký mŕtvy ľudia boli....
@vewe Tie potkany dobili starého dedka tak, že prišiel o oko, kebyže organizujem taký protest tak tam urobím taký bordel, že koniec, vypálim im tie chatrče.
taketo pochody nic nevyriesia ... kazdy ma nieco proti policii ale ta si robi svoju pracu a kazdy kto tam siel vedel do coho ide tak nech neplace ze ho rozjebali fizli .... tu problematiku treba riesit inde....
@pernik ale preco by vsetci romovia mali platit za par ciganov ktorym to nedopaluje??? vies predstav si ze tvoj surodenec nieco vyparati ale bude musiet za to znasam trest cela rodina chapes??? preco pre dajakych debilnych ciganov ktorym este tecie mliko po brade musia platiti vsetci a veru ich tam je hodne
@vewe Všetci sú vinní! Tie deti si tak vychovali, obyvatelia obce sa ževraj na tých cigánov stažovali už dlhšie, protest nebol len kôli dedkovi, ale preto, že sa v tej dedine nedá žiť...
myslím si to že policajti sú kriminálnici v uniformách a že mali nechať protestantom voľné ruky, aby všetku kriminálnícku špinu z osady vyčistili. Slušných Rómov sa to netýka
@pernik mne tam bývajú tri spolužiačky a ani raz som od nich nepočula sťažovať sa na cigánov, ktorý tam bývajú.... aby ich okradli alebo bili alebo hocičo....
@pernik ved ok ja neobhajujem ciganov mame ich aj u nas kazdy den okolo nich chodim ked idem aj len do obchodu...ale proteest ti nic nevyriesi prinajhorsom sa pobiju a na ja neznasam bitky ale pokusam sa ti vysvetlit ze aj keby sa tam postavil na odpor ten najpoctivejsi cigan akeho tam maju co svoje deti vychoal dobre co nechce nic riesit tymi sprostymi bitkami ktore nevedu k nicomu len ku krvi a dalsim protestom a tak dookola dalej tak ho odsudia lebo je cigan...ja viem co tam spravili a odsudzujem to ale pochop
jeden rom to vystihol on pochadzal zo šarišsky michalian a on povedal:"mi slušný sa už bojime aj hravať futbal problem je len s tými feťakmi" prečo hadzať všetkých romov do jedneho vreca to ako keby nas bielych hadzali do jedneho vreca aj s tými výpalnikmi kmínmi ... JE TO SPRAVNE?????????
som za slovensku pospolitost..sak ix podporovali aj domaci,stari,mladi atd omg.mozu byt radi cigani ,ze ix nedali na....ako v cesku...a uz tam nevyskakuju..sak takyxto poxodov este bude podla mna ...ale riadne lepilo romom dnes..tam ani jeden sa nebol zastat ciganov..mali dost proste..
@pernik no tak to teda mas pravdu...mi sme tu mali jednu ciganku ktora kazdy den bola v kostole a vychovala k tomu aj male cigancata ale ked zomrela su z nich najvecsi chulugani v kapusanoch a prave to oni robia rodicia ich mozu vychovat skvelo ale akonahle pridu na ulici ostatni ich zvedu a veru poriadne...mojej kamoske ukradli asi 2 tyzdne pred koncom skolskeho roka tasku a hodili to potoka doteraz nema matiku kluce od skrinky a peniaze z triedneho fondu lebo akurat isla kupit nejake veci na deviatacku rozlucku...ale neodsudzujem vsetkych lebo je tam jedna rodina ktora nie je romska ale su socialne slabsi a oni su v pohode ale ta debilna pospolitost by ich odsudila len preto ze tam ziju
@imrobn poznam ciganov co neskoncili ani piaty rocnik a teraz rabuju kde sa ta ale aj takych ktory skonci univerzitu ale tazko sa im presadzuje prave kvoli tej prvej skupine
Keď robia bordel cigáni, nikto im nič nespraví, ešte im aj nové domy postavia ale akonáhle sa koná niečo proti cigánom hneď sú tam ťažkoodenci a všetkých "necigánov" zmlátia. Slovensko smeruje do veľkej <> to je celý môj názor...som rada že tam už nemusím žiť.
@blackrose277 kde to zijes ty? Este si asi nevidela nazivo cigansku osadu... `chudacikovia` nemaju na oblecenia, ale drahe auta pristavene hlavna vec, ked prechadza okolo autobus tak hadzu do neho kamene a kricia a zjapu a skacu donho ako skurvene opice... !!!
Čas a prax ukázali, že riešenie rómskej otázky nie je vôbec jednoduché.
Čas a prax ukázali, že postupy, akým sa multikultúrne problémy doteraz riešili, sú chybné, pretože rastie nespokojnosť aj na jednej aj na druhej strane.
Absolútne nechápem prorómskych aktivistov a iných dobrákov. Ich myšlienky sú samozrejme pekné. Avšak za posledné desaťročia si mali všimnúť, že rómskym spoluobčanom je ich solidarita ukradnutá. Konanie týchto všehokamarátov je veľmi nerozumné, krátkozraké a kontraproduktívne.
Neviem presne, ako by sa ten problém mal riešiť, ale viem, že dotovať tých parazitov môže len hlupák.
Určite medzi hlavné priority každého rozumného riešiteľa tejto otázky by mala byť vzdelanosť a osveta, ale nie za každú cenu.
Preto netradične súhlasím s kusom @pernik ových názorov.
@delpurr ale videla.... každý den vidím dve cestou do školy.... ja nikoho neobraňujem, to som povedala už na začiatku... ja tiež s nimi nemám neviem jaké dobre skúsenosti... raz keď som išla sama domov zo školy, ked som bola mladiša, tak na mňa kričali, že som buzerantka a chceli ma zbiť.... a keď šli okolo mňa tak do mňa dačo jebli... a jeden cigán ma raz prenasledoval v parku a obchytkával si ma..... takže ver tomu, že ja ich neľutujem..... keby som mohla, tak tých ŠPINAVÝCH CIGÁNOV, ktorých IQ je na minime, poslala dakde raketou na inú planétu.... nech si to každý bere jak chce... ale možno by to bolo najlepším riešením aby tu bol pokoj
Ale na druhej strane, tych dvoch idiotov co zmlatili toho dedka kvoli televizoru by som kludne zavrel na par hodin do jednej cely s tymi zadrzanymi chlapikmi z Pospolitosti.
@delpurr ale ja som optimistka cize ked mame osadu kde je 50 ciganov 5 z nich je slusnych takze tych 5 bude PYKAT ZA HRIECHY ostatnych nepravom ale naopak keby nie kde bolo 5 ludi slusnych a ostani 45 budu zly tak vsetci by odsudili tych 45 ale pri romoch by odsudili tych 50...a ja niesom nijaka proromska akivistka denne sa s nimi stretavam ked som bol mladsia denne ma prenasledovali z obchodu za ucelom ze mi zoberu peniaze neznasam ich ale ked vidim a VIEM ze existuje nejaky ktory sa snazi aby ho nebrali ako ostatnych lebo taky nie je tak ma to nui zamysliet sa nad tym ze aj oni su LUDIA a nie len cigani
wed ale ti cigani mozu byt radi este,ze je to zatial ako to je..sak v madarsku ix strielaju zaradom kazdy tyzden,co je uz silna kava ale realita to..tam si uz davno povedali,ze pohar trpezlivosti pretiekol..aj v cesku im riadne davaju atd..len tu im chcu dat 200 milionov eur na riesenie romskej problematiky..akoze prosim???????..co s tym vyriesa...tolko praxov a kktna vlada ix len tak vyhodi z okna..akoze silna kava..sak je na case aby sa daco robilo s nimi.....alebo min rok ci kedy ked sfetovani 2ja mladi cigani zabili xlapa co mal maleho syna a zenu...??som nepocul,ze by to nejaky biely spravil....si posedia v polepsovni a vyjdu s usmevom na tvari....xore...aby to nedoslo do toho stadia ako v madarsku..oko za oko a zub za zub...a ziadne protesty romov v madarsku..maju co chcu
@porygon tom s tebou suhlasim nenavidim toho strapneho debila kotlebu...ja ho volam kotleta...a tu jeho este trapnejsiu a sprostejsiu bandu debilov co si vravia ze hehe to sa musim zasmiat ze az reem ze hehe pospolitost...ja by som tomu povedala nie slovenska pospolitost ale slovenka spodina
@uasedb0y ale no... aj biely majú svoje hriechy... zabijajú, bijú a kradú tiež... a pohadzujú decká do kontajnerov... takže nenaznačuj, že biely sú svätý
@usedb0y ze si nepocul ze by to nejaky biely spravil??? a co ze denne pocujes v spravach ze niekde bol zabity nejaky clovek ze pomsta alebo mafiani si vyrovnavaju uct ale vtedy ti nespomenu ze mal zenu a deti len ked nieco take spravi rom...ale spomen si kolkokrat si videl ze zabili niekoho a ten vrah nebol cigan...alebo kyselinari...to ma len teraz napadlo...co vies ci ich obete nemali rodiny coak sa mi mozno par dni po smrti narodili deti??? a vies co s nimi robili ohavne veci najmenej ak spomeniem ze na KONCI ich poliali kyselinou
@vewe oni su nieco ako hooligans ... im tiez vlastne nejde o futbal..to je iba prostriedok. ale znovu nemozem povedat ze s romskou otazkov netreab nic robit... iba inak
no neviem teraz budu romovia este an viac kedze policia spravila tak ako spravila..ten zasah policajtov bol az velmi brutalny..a co to bol za napad hnat ich na sidlisko medzi ludi a deti? idioti... preboha ved teraz sa bat vyst u nas v dedine na ulicu lebo sa bojite ze vas chytia a zmlatia..prinajlepsom len zmlatia...ved tu je strach zit..
ti co nebyvaju v takychto dedinach pri nich nevedia co to je zit s nimi a nic nerobia...
nepodporujem nacistov a takisto neodcudzujem ľudí podľa farby pleti, ale aby sa človek bál ŽIŤ plnohodnotne aby ho náhodou nezmlátila alebo dokonca nezabila banda spoluobčanov ktorým platí na sociálne dávky, tak každý snáď uzná, že toto NIE JE normálne... pokiaľ tým ľuďom niekto neukáže, že nie sú najmocnejší na svete tak si začnú dovoľovať ešte viac
btw, myslím že postoj samotných OBYVATEĽOV hovorí za všetko...
@eraser presne tak postoj obyvatelov co tu byvame hovori za vsetko..´keby sa tu u nas v dedine nebolo dovodu sa ich bat nepostavia sa nasi proti policii
@pernik na to ma moja mama najväčšie nervy.... že dostavajú veľa vecí v podstate zadarmo.... čo je choré... dostavajú zadarmo byty.... a my si akurát teraz staviame dom... a vrazili sme tam už pomoly 900 000sk... a neraz nadávala... že prečo jej nedajú peniaze, keď je nedávno zomrel manžel a ma tri deti, ktoré sama vychováva.... čistá nespravodlivosť
hej vy dve zeny kludne,jop?..ak nexapete vynzmau co som nap tak aj tak nevadi..nje moja,nepocul som,ze 15 a 16 rocni bieli sfetovani zabili otca,ktory xranil svoji rodinu a psa..a surovo dopixlai nozom..fakt som take nepocul,ty ano?..a citaj riadne
@v3nty my tam nemáme ešte ani hazel ani nič... akurát múry okná a zárubne... no ete aj strecha a krytina takže ešte potrebujeme kopu peňazí... takže mama bude musieť vziať pôžičku....
@usedb0y citujem jedného cigána, čo sa ku mne ozval: Daj mi korunu, bo ci zajebem!
teraz sa z toho smejem furt ale tha keby mi vtedy nedal pokoj tha neviem...
u nás po dedine furt chodia.l.. jedny sa nám raz neviem jak dostali do vnútra.... hned som ich poslala dakde.... ani to nezaklope ani nič... normálne vlezie do vnútra a chodí si po dome... no ja som myslela, že ma trafí šľak vtedy... ale nič neukradli.... chvalabohu
@pernik ved ja to chapem a viem ze my...no teda ja este nie chvalabohu...im davame peniaze na zivobytie a aj to ma stve ja si budem hladat brigadu a oni si vylihuju a peniaze dostanu za to posedavanie ale nemam rada bitky proste nic sa tym nevyriesi akurat niektori "silaci" zistia ze nie su silny a zacnu to riesit inak a potom zas pridu bitky lebo to neriesia bitkami a to ma serie
V Amerike existuje v niektorych statoch taky zakon, ze ak niekto neopravnene vstupi na tvoj pozemok alebo do tvojho domu ci bytu mas pravo ho zastrelit A to tam ani romov nemaju, len cernochov.
@vewe Ale povedz mi prosím čím iným to chceš riešiť. Ja viem, že bitky sú primitívny spôsob riešenia problémov, osobne niesom vôbec bitkár, konflikty nevyhladávam, ale keď ma raz niekto naserie a chytím amok tak za seba naozaj neručím.
Viem, že je to proti všetkým morálnym zásadám, ľudským právam, stanovísk EU atd. ale pre cigánov by som za zločiny povolil fyzické tresty ako šibenica atd., proste tvrdý stredovek.
Cigáni by boli pokusní králici a keby sa to osvedčilo, tak by som tie tresty povolil úplne, na všetkých.
Ver mi, že keby ti cigánsky smrad zabil otca, tiež by si mala chuť rozšliapnuť mu hlavu ťažkou obuvou.
@pernik no mne je jedno proti akym zakonom to je okrem moralnych...ha takze ked ti cigan nieco spravi tak by si ho zabil ale keby ti nieco spravil biely tak m uto odpustis??? povedzme ze by ti spravili to iste alebo skor takto....cigan ti ukradne 1000 korun...no vlastne eur a biely ukradne celu kreditku co by si s nimi spravil???
@vewe jj ludia maju chut sa bit domna minule podskakoval jedne na diskoteke akoze keby som chcel tak lezi v nemocnici dneska ale som si poveal ze nie som sa prisiel zabavit tak som ho mal v pazi a oni vyhadzovaci si ponho uz prisli jak som sa z neho smial
@pernik teraz som si precitala celu diskusiu hehe no teraz sa nad ty musim zasmiat vtedy som bola cela do toho zhava teraz sa nad tym smejem ako nie zeby to bolo smiesne
SP na cele s Kotletou nemam v laske, pochod zbytocne zvysi napätie, ale musim uznat, ze bohuzial pointa v tom bola.. väcsina ciganov su neprisposobivi a je medzi nimi dost kriminalnikov.. nemam ich rad a nikomu neprajem v blizkosti takej osady byvat (tam nebyvam, ale poznam ludi, co take stastie nemali).
no aspon sa ukazalo na problem, a ze ked vlada to s ciganmi nevie vyriesit, tak sa najdu "dobrovolnici", ktori to urobia.. ale to zase to by bolo riesenie na sposob ohna a ocele, takze radsej nie
dobre spravili, bit tam ja tak nie vodne delo a taskoodencou, ale rovno tanky tam poslem a bol bi pokoj. tu nejde oto ze koli comu tam boly, ale koli tomu kto su...su to obycajni neonacisti. tanky nanich...ako v cine, tam bi si to nedovolili, ked boli vyzvany aby sa rozisli tak nech si znasaju nasledki...
inak sa spametajte poniektorii....oni su neonacisti ktori biju a malatia kazdeho kto sa im nepaci na ulici. tu nejde o par romou, ale o vsetkich slusnich ludiii.
snažím sa nebyť rasista ale pri tých našich slovenskýc h cigáňoch sa nedá inak, jet o len banda povaľačov, narobia si 15 detí aby mlai prídavky a potom si chlast kupujú zato, boháča ja by to ťala...ale tak samozrejme nájdu sa aj slušní rómovia, ale tých je máličko...
ludia pisete tu ziavne veci do ktorych sa nerozumiete.Vase vymyte decke nazory tipu ze pospolitost je trapna su zufale...Vy ziavne neviete pochopit ze tu ide o vyssiu politiku.Vy len vidite v telke ze dakto bije dakoho ale treba si vsimat aj veci co neukazu pretoze media su velmi ovplivnovane vladou a to bolsevickou! zlodejskou! dnes tam pospolitost nic zle nerobila...nikdy nic zle nerobila a to ze sa dnes postavili za nas len dokazuje ze Slovenskej Pospolitosti Narodnej Strane na nas zalezi viac ako nejakemu ficovi alebo slotovi.Obyvatelia Sarisskych Michalan po zotmeni nevychadzaju z domu ako za stanneho prava lebo sa boja ze ich nejaky cigan zbije alebo zabije.Dnes sa konecne niekto o to zacal starat pretoze policia sa stara az ked sa nieco stane.Viete kolko tam bolo tazkoodencov? preco radsej tie peniaze nedali na nieco ine ale na taku sprostost ako rozohnat pokojnu demostraciu ktora bola skor stretavka.No asi preto ze niekomu su nepohodlny...
@sucho151 tak ty si riadne vymleti ked tu obhajujes nackou. bi som chcel vidiet ci bi si ich oobhajoval, aj kebi ti na ulici za bieleho dna vrazil taki, lebo bi sa mu nepacili tvoje topanki, oblecenie, uces alebo cokolvek inee....
aa podme vlastne vsetci protestovat proti kazdemu :d ved...pozrime spravy...tam slovak okradol, tam slovak pichol, tam slovak podviedol....aaaa navrhujem pokojnu demonstraciu za vysidlenie slovakou za ural kam patria
samozrejme nieje to myslene vazne, len to ma dokazat absurdnost takich vecii......lebo slovenski narod trpii mnohimi fobiami. napriklad nabozenskimi, alebo rasovimi.
az na to ze nie su nackovia ale nacionalisti a to je rozdiel a aj keby to boli nackovia vidim ze sa "vyznas" lebo ziadny nacek ta nebude bit za topanky mam priatelov medzi nimi a mozem ta uistit ze bez priciny ta len tak mlatit nebudu to si myslis len ty lebo ti to v telke povedali.Ak ta niekto mlati koli topankam tak uprimnu sustrast ale nackovia to nie su
no tak chcel som tam ist ale nevislo. a tí cigani z ostrovian su poriadny hajzli (nie vsetci, ale drviva vacsina). Teraz by som tych ciganov aj ja nejakych dokopal. Ale inak SP je podla mna volovina. Sú to predsa len politici na vysokych dobre platenych miestach a takych ja osobne neuznavam.A ten cigansky problem by mal riesit stat alebo policia a nie nejake rasisticke organizacie atd. Dobre, ze to tak dopadlo ako to dopadlo. Tot moj nazor.
vyriesili tym akurat to ze teraz cigani budu pod ochranou policie a bude robit este vacsi bordel .. SP tam prisla a nevyvolavala ziadne konflikty sama som to videla a zacala to policia ,kt. mlatila kazdeho deti zeny ... ten zakrok bol brutalny vzhladom na situaciu aka tam vladla ... keby to nebolo tak , tak by obyvatelia michalian nestali na strane pospolitosti a nenadavali na policiu...
@sucho151 OMFG vydno ze nevies nic. lepsie povedane HOVNO!!! uznavaju predsa fasisticki vojnovy rezim, tak ocom do predele tocis?! nacionalisti a nacisti je na slovensku to isteee!! lebo uznavaju a velebia slovenski vojnovy fasisticki stat-rezim!! tak ocom do boha tocis?! fasizmus za prveho slovenskeho statu predsa bola bols sucastou vtedajsieho rezimu, ved hlinkove gardi a podobne fasisticke organizacie z prveho vojnoveho statu...a titi neonacisti ich predsa uznavaju....si moj zlati najprv nieco szosti o historii a ocom je tato neofasisticke zakazana organizacia ktoru to slepo obhajujes, a potom daco vrav. dobre?!
@sucho151 "jasne" oni nikho bez pricini nebiju :d vetsii vtip a blbost si fakt napisat nemohol....ale ked partis k simpatizantou tichto......tak sa ani necudujem...
preboha ludia ziadna z tychto extremistickych organizacii nieje prospesna , uz len tym ake myslieky presadzuju ale vzdy sa najdu privrzenci vid niektore osoby tu.....
@nikeboy fasizmus a nacizmus su 2 rozdielne veci ... nwm kto tu ma studovat historiu ale mam pocit ze fasizmus bol v taliansku a nacizmus v nemecku a casto nevzdelany ludia si mylia tieto dve pojmy ... takze budes tu asi ty ktory si ma prestudovat historiu
@martiiina no mas zly pocit, otvor oci a pozri alebo pocuvaj ze ako sa hovori dookola....o fasizme alebo nacizme..inac pre tvoje info- je to to iste!!! take nehraj sa tu zo slovickami.
@pernich ach zase ty?! ale pernik.....vieme.....ale tu ide o princip...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
Keď som to v správach videl mal som sto chutí sa k nim pridať a hodiť nejaký ten kamienok do riotov, bol to pochod za správnu vec.
kde to preboha žijeme?
@vewe Slušných cigánov by mali separovať, ale to sa samozrejme nedá, keby sa separovalo tak by bol zrazu každý slušný
Čas a prax ukázali, že postupy, akým sa multikultúrne problémy doteraz riešili, sú chybné, pretože rastie nespokojnosť aj na jednej aj na druhej strane.
Absolútne nechápem prorómskych aktivistov a iných dobrákov. Ich myšlienky sú samozrejme pekné. Avšak za posledné desaťročia si mali všimnúť, že rómskym spoluobčanom je ich solidarita ukradnutá. Konanie týchto všehokamarátov je veľmi nerozumné, krátkozraké a kontraproduktívne.
Neviem presne, ako by sa ten problém mal riešiť, ale viem, že dotovať tých parazitov môže len hlupák.
Určite medzi hlavné priority každého rozumného riešiteľa tejto otázky by mala byť vzdelanosť a osveta, ale nie za každú cenu.
Preto netradične súhlasím s kusom @pernik ových názorov.
ti co nebyvaju v takychto dedinach pri nich nevedia co to je zit s nimi a nic nerobia...
btw, myslím že postoj samotných OBYVATEĽOV hovorí za všetko...
Cigáni majú svoje správanie hlboko v génoch, sú proste takí, tie slušné rodiny, sú len maličká výnimka.
teraz sa z toho smejem furt ale tha keby mi vtedy nedal pokoj tha neviem...
u nás po dedine furt chodia.l.. jedny sa nám raz neviem jak dostali do vnútra.... hned som ich poslala dakde.... ani to nezaklope ani nič... normálne vlezie do vnútra a chodí si po dome... no ja som myslela, že ma trafí šľak vtedy... ale nič neukradli.... chvalabohu
V Amerike existuje v niektorych statoch taky zakon, ze ak niekto neopravnene vstupi na tvoj pozemok alebo do tvojho domu ci bytu mas pravo ho zastrelit A to tam ani romov nemaju, len cernochov.
Viem, že je to proti všetkým morálnym zásadám, ľudským právam, stanovísk EU atd. ale pre cigánov by som za zločiny povolil fyzické tresty ako šibenica atd., proste tvrdý stredovek.
Cigáni by boli pokusní králici a keby sa to osvedčilo, tak by som tie tresty povolil úplne, na všetkých.
Ver mi, že keby ti cigánsky smrad zabil otca, tiež by si mala chuť rozšliapnuť mu hlavu ťažkou obuvou.
no aspon sa ukazalo na problem, a ze ked vlada to s ciganmi nevie vyriesit, tak sa najdu "dobrovolnici", ktori to urobia.. ale to zase to by bolo riesenie na sposob ohna a ocele, takze radsej nie
samozrejme nieje to myslene vazne, len to ma dokazat absurdnost takich vecii......lebo slovenski narod trpii mnohimi fobiami. napriklad nabozenskimi, alebo rasovimi.
Ajajáj, myslím, že som Ťa vtedy dávno precenil.
Škoda.
""Never argue with idiots. They drag you down to their level and then they can beat you with experience!""
v žiline to fízlom natreli fans hajduku...no krása
@pernich ach zase ty?! ale pernik.....vieme.....ale tu ide o princip...
» www.birdz.sk/forum/suhlasite...
mne je len luto, ze do tych holohlavych opic nestrielali ostrymi