ja sa snažím teraaz niečo písať no,zatial sú to len nejaké začiatky (raz to bude bestseller),neviem no,chcela by som aby to malo aspon tých 400 strán,ale asi ich bude menej hm
chcela by som, ale ja nikdy nebudem písať totižto stále keď v dačom začnem, naraz sa mi to zdá blbé a chcem písať o inom, zase sa seknem a chcem písať zasa o inom... napríklad prvý deň začnem fantazy príbeh, druhý deň mám chuť si zaviesť denníček, tretí deň nejaký komix a štvrtý svoj nový postreh, piaty ani nemám chuť písať a šiesty úvahu.... a tak to zo mnou ide
zatiaľ som zistila, že na knihu ako celok nemám, chce to silný nápad, orientujem sa skôr na krátke príbehy alebo poviedky, či rozprávky pre deti...alebo proste píšem a píšem a píšem a raz mi to možno na niečo bude
knihy nepišem, zatial... začinam poviedkami ktorých mám kopu... málo čítam a preto nedokážem dlho písat čiže kniha je pre mna extra :/ ale ak by som mal napísat nejakú knihu, tak by určite bola bu sci-fi, alebo s vycibrenou pointou napadá ma veľa nápadov, ale neviem ich zhmotniť, pretože je to na mna vela a dávam ich do dlhších poviedok (aby sa nepovedalo, že ani to)
no mám, no, tetralógiu, 760 normostrán... je v procese korekcie a snáď to raz aj vyjde... ale knihy v pluráli... na to som ešte mladý, na tejto som robil 5 rokov
ja pisem, ale rucne. Ma to svoje vyhody. Mam 5 knih ktore maju od 391-522 stran. Pisem svoje sny. Tema vsetkych knich je vrazda. No ale ked sa mi to sniva tak tam vystupuju ludia z okolia tak tym to radsej neukazujem, hlavne nie obetiam
Ja píšem hlavne poviedky... fantasy. Ale ide hlavne o ten dej a vykreslenie postáv, dĺžka sa odvíja od toho... aj keď na základnej som napísala "trilógiu", čo mala asi 400 strán, ale to boli hrozné bludy... ale možno to raz prepíšem Ale tých mojich "projektov" už bolo... a skončili v šuflíku. Momentálne mám len zopár poviedok z môjho sveta, toť vsio.
Mam rozpisane dve....detektivku do ktorej som uz nenakukla dlhoa jefnu fantasticku ktoru sa snazim rozpisat do bodu kedy to uz pojde samo....mam pocit ze v poslednom case mojej slovnej zasobe ubuda z objemu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
má 150 strán...
len vždy schváti taký pocit, že kto do kelu by chcel o tomto čítať