Zo štúdie vyplynulo že 50 % ľudi motivovalo na očkovanie jednoduchšia cesta do zahraničia. Ja si myslím že toto najviac štve antivaxerov, že ľudia sa dávajú očkovať nie preto ze chcú ale že musia.
kto je to antivaxer? to je nejaký študijný odbor? lebo tí ľudia nemajú rozum na to, aby nám hovorili, čo máme robiť. ich odpoveď je tak ti treba. tak aj ja im hovorím tak vám treba.
@borovy@2 vies co je smutne, ze ani politici nemaju nato rozum a odbornost aby sirili nazory ohladom mediciny. Minule na TA 3 sypali politici jeden odborny lekarsky vyraz za druhym, a ked som pozrel ich vzdelanie tak ani jeden nemal lekarske vzdelanie. Ako to mozu media tolerovat, ze im davaju priestor sirit neodobrne a nekvalifikovane nazory?
Co moze taka Remisova, Ciganikova a Sulik vediet o vakcinacii, zdravi a epidemiologii?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Co moze taka Remisova, Ciganikova a Sulik vediet o vakcinacii, zdravi a epidemiologii?