veď práve rozmýšľam, že voda je skoro v každom jedle a tak...proste je všade, tak neviem ako by ten človek žil...ale zas keď môžu byť alergie na slnko a ja neviem na čo všetko...
Jednej mojej známej alergiu na vodu naozaj zistili. Ona však pila aj používala vodu ďalej, a kašľala na to, čo lekár hovoril. A žije. Z vody sa jej nijaké alergické záchvaty nedejú. Zrejme to bude viac menej o psychike..
už som o tom čítala v časopise zvanom Epocha a myslím, že je to veľmi dôveryhodný zdroj.... dokonca tam bola spomínaná jedna slečna, ktorá trpí touto nezvyčajnou alergiou... ale je to alergia pri vonkajšom styku pokožky s vodou....
ale moje stanovisko je asi také, že všetko je možné....
@lienka777 tiež som čítala v epoche, ale epocha je už elmi nedoveryhodny zdroj a pise casto celkom kraviny ...ale verim, ze nieco podobne byt moze, samozrejme ako si pisala, iba vonakjsi styk
Posledne sa dost zaoberam tym, ci tato alergia skutocne existuje a je mnoho clankov, kde je to potvrdene. Zaoberam sa tym preto, pretoze po dlhsej sprche alebo kupani ma zacne svrbiet pokozka na ramenach, chrbte a hlave. Par krat som uz zo sprchy vysla cela doskrabana, kedze som si to neuvedomovala, ze sa skrabem stale na tom istom mieste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
filip
a na vodu tiež, lepší je koňačik
ale moje stanovisko je asi také, že všetko je možné....