Znie to síce protichodne ale.. môžete napríklad považovať človeka za objektívne pekného, ale pritom si uvedomovať, že to nie je váš typ a teda sa vám osobne nepáči a nechceli by ste ho/ju, prípadne by ste nechceli vyzerať ako on/ona? Kľudne to môže byť aj niečo iné, oblečenie, auto, dom.. viete, že podľa všeobecného merítka je daná vec považovaná za peknú a ani na vás nepôsobí škaredo, ale nie je to to, čo chcete pre seba a dáte prednosť niečomu inému..
Presne toto čo si napísala niekedy sa pozriem na ženu a predsudok mi hneď v hlave zarezonuje tá je hrozná... potom si poviem sám a ty si aký tiež hrozný pre niekoho a zároveň pekný pre niekoho ...preto si myslím ze každa osoba je pekná a zároveň aj hnusná
Nie
Ked sa mi nieco nepaci..tak to nebudem jest.. pit..bozkavat
Cloveka ktoreho budem povazovat za pekneho naozaj ..budem povazovat aj za pritazliveho
Vec ktoru povazujem za peknu je pekna
A neriadim sa podla vseobecneho meritka..mam vlastny nazor na vec.Ak nie je taky isty ako ho ma vacsina.Bud nereagujem.Alebo Zo slusnosti "pochvalim" pre vlastny styl ..nazor a podobne.
V tej konkretnej situacii neriesim uz tu danu otazku na konkretnu vec..napr paci sa ti pes..gauc..kolobezka.
@mojenovelepsieja maximalne tak tolerujes resp. akceptujes niekoho nazor, ze je nieco pekne... ale ak sa mi niečo alebo niekto nepáči, tak to/ho jednoducho nepovažujem za pekné/ho... takže to nie je vobec protichodné...
Zavisi od toho v akom zmysle.Ak pekne ako vyzorovo tak to nie je mozne podla mna, bud sa ti to paci alebo nie. Ale moze niekto spravit nieco co je povazovane za pekne a ludske napr.dat peniaze na charitu, ale tebe osobne sa to nepaci a nespravil by si to.
@obsession@Salora podľa logiky by to takto malo fungovať.. no mne sa často stáva, že sa mi človek páči, no nie je to môj typ. napríklad vidím pekné dievča a poviem si, že je pekné, ale ak by to aj bolo možné, nevymenila by som si s ňou vzhľad, ale s niekým iným. alebo vidím pekného muža, ale nemá v sebe to "niečo", čo by ma priťahovalo. alebo sa mi páči auto, ale nekúpila by som si ho lebo mi na ňom niečo nevyhovuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja mám napríklad k mnohým hudobným skupinám taký vzťah - viem, že sú dobré, ale jednoducho nie sú môj štýl a nepočúvam ich.
Ked sa mi nieco nepaci..tak to nebudem jest.. pit..bozkavat
Cloveka ktoreho budem povazovat za pekneho naozaj ..budem povazovat aj za pritazliveho
Vec ktoru povazujem za peknu je pekna
A neriadim sa podla vseobecneho meritka..mam vlastny nazor na vec.Ak nie je taky isty ako ho ma vacsina.Bud nereagujem.Alebo Zo slusnosti "pochvalim" pre vlastny styl ..nazor a podobne.
V tej konkretnej situacii neriesim uz tu danu otazku na konkretnu vec..napr paci sa ti pes..gauc..kolobezka.
a mne sa napr pacia mnohe veci, ktore nepovazujem za pekne, mam hroznu uchylku na skarede divne extravagantne topanky