ktovie ako je to mozne..v prirode su takisto rozne anomalie,ktore si nevieme vysvetlit..gayovia neboli urcite zamer prirody aj ked sa tam medzi niektorymi druhmi vyskytuje,je to ojedinely jav a v podstate taketo vztahy nemaju medzi jednotlivymi druhmi ziadnu perspektivu co sa tyka udrzania ekologickej stability..s ludmi je to podobne,akurat spolocnost a jej pohlad na to sa postupne prisposobuje...osobne proti vam nic nemam,ako si sa pytal,tak si myslim ze za to nemozes..ked si sa s tym vyrovnal tak je to ok,ale beriem to stale ako anomaliu,aj ked je uz zaclenena do bezneho zivota..howgh
preco maju homosexuali stale potrebu sa niekomu zdoverovat?! ak si sa s tym vyrovnal ty, tk o co ti ide? chces od sto ludi pocut, ze je to super a strasne cool, alebo nechapem.
sam pises, ze je ti jasne, ze to niektorych stve, tak preco zakladas novu diskusiu na temu, ktora sa tu sto krat riesila?
vopred sa ti ospravedlnujem, ak som ta urazil, ranil tvoje city, pohorsil ta, alebo si si v dosledku soku vylial kavu na klavesnicu. naozaj to nebol moj zamer a nechcem byt rozoberany na dalsom pro-gay fore. dakujem
to zajacisko Na to ze mas 28 rokov ty to dost nemysli. Napisal si pred nedavnom do fora"SOM GAY A CO MA BYT" podobny prispevok, lenze napisal si ho tam este pred tym nez si zistil co sa tam riesi. 99 percent ludi tam potvrdilo, ze im homosexualy nevadia, riesime tam rodicovstvo homosexualneho paru
Takze sa mozes ukludnmit, nikto proti tebe nic nema. A ako povedal CTS w neviem naco si tuto temu zakladal.
ludia sa s tym jednoducho narodia,nemozu to nijak zmenit..niektory sa snazia oklamat samych seba,no ono to nejde..prosto je to tak a viac sa netreba co pytat
preorientovat sa sice neda ale viem ze mentalna sila toho dokaze vlea zmenit (naskodit) homosexuali neschopni sa zmierit s tym co su si casto proste vsugeruju ze slo len o niaky pubertalny vypadok a sukaju jednu zensku za druhou vysledok = nikdy taky clovek nezazije skutocne stasite
Dobre, Vďaka za články. Išlo mi o to, že veľa ľudí dáva do úst slovo buzerant ako nadávku s tým, že týchto ľudí z neviem akých dôvodov odsudzuje a ani si neuvedomí, aké má šťastie, že je hetero. Myslí si, že ako Boh-stvoriteľ, si orientáciu naprogramoval sám. Ale, nie je ma potrebné utešovať, ani ma o niečom utvrdzovať.
Pre It: nie je to vôbec pravda, takýchto ľudí toleruje možno iba 10 %.
Nikto nie je viac ako ty vsetci by sme si mali byt rovni... zalezi na osobnosti ako sa dokaze vyrovnat s tym ze ho pritahuju ludia rovnakeho pohlavia, nie je to vychovou ani rodicmi je to proste dane prirodou a na svete nie si urcite sam, ved je tu vela gayov ktorym to nevadi a ziju si spokojne. Nemal by si sa na silu nutit zit so zenou to akoby sa hetero baba usilovala zit s lesbickou je to proti prirode...zober sa taky ako si, nezmenis sa , nezmenis ani ludi okolo seba ale mozes zmenit ich nazory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
sam pises, ze je ti jasne, ze to niektorych stve, tak preco zakladas novu diskusiu na temu, ktora sa tu sto krat riesila?
vopred sa ti ospravedlnujem, ak som ta urazil, ranil tvoje city, pohorsil ta, alebo si si v dosledku soku vylial kavu na klavesnicu. naozaj to nebol moj zamer a nechcem byt rozoberany na dalsom pro-gay fore. dakujem
Takze sa mozes ukludnmit, nikto proti tebe nic nema. A ako povedal CTS w neviem naco si tuto temu zakladal.
Btw,nech ta netrapi, co si myslia iny, ja som tym uz vela veci pokazila...
Pre It: nie je to vôbec pravda, takýchto ľudí toleruje možno iba 10 %.