Heh,,proste..doteraz, keď som sa pozrela do zrkadla na farbu mojich očí, tak boli proste buď sivo-modré alebo sivo- zelené..proste rozoznať sa to nedalo. Ale teraz je už podla mna jasne viditeľné, že sú tak jemne zelenkavé. Ako...môže sa podla vás farba o
ja chcem zelené oči, alebo modré aj sivé by som brala.. no proste hocijaké iné, len nie hnedé... a mať oči rozličných farieb je kúúúl... aj ja chceeeeeeem... ☼_☼
jasne že sa môže..mne sa mení napr aj podľa intenzity svetla..síce len odtiene, málokedy to rpeskočí až na zelenú z modrej, ale poznala som týpka ktoremu brutalne modre na brutalne zelene sa menili zalezi od mnozstva toho pigemntu ci coho v oku...neviem bio som nemala rada bo profku som neznasala
hmmm..tak ale proste sa mi to možno zdá..ale i tak sa v jednom všetci zhodnú..proste sú dosť svetlé... ..kebyže nie sú po mojom otcovi..akože geneticky zdedené.. ...tak by som mala jednu vec aj na sebe rada...
ja mam origos zelene..a oni sa podla svetla menia vacsinou na zltu...
inak.. do 5 rokov som mala cisto modre..a zrazu z noci na noc... boli zelene nechaem ako je to mozne
u mna to je jedno...ja mam oci zeleno-hnede, taka farba hnijuceho blata... hehe, ne, ked je zima, su zelene a ked teplo, viac hnede...ale za okuliarmi to I TAK nevidno, stale vyzeraju ako uplne hnede, aj ked vobec nesu...
no ale napriklad moj brat ma oci zelene, ale fakt ze uplne...ale mama tvrdi, ze ich ma modre, babka ze hnede a ked na neho z dialky pozrem ja, myslim si ze su sive...
taze tolko k farbe oci..
ja ked som bol maly som maly uplne modre a blondave vlasy asi do 8 rokov jak cisty asirec potom mi stamvli vlasy a aj oci jeden cas som uz mal uplne hnede vlasy takmer a oci boli take jak modro zelene, teraz mam oci taku paletu modrej a vlasy mam spinavy blond az hnede
mojim sa farba mení celý čas, raz sú sivé, potom sivomodré, a raz v lete mi spolužiačka povedala že mám brutálne modré oči, tak si vyberte ale stále je to ešte lepšie ako zo zelenej na modrú
Ja mám na fotkách fotených s bleskom sivé oči (s hnedým krúžkom okolo zrenice), pričom v zrkadle sú aj pri silnom osvetlení hnedé.Odkedy mám digitál, vkuse sa s tým seriem a stále sú pri blesku sivé
Inak skutočne zelené oči som ešte ani nevidela, len také nazelenalé, pošlite detailnú fotku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
posli nejake foto oci ja ti poviem aku maju farbu
je to mozne? mate s tym skusenosti?
inak.. do 5 rokov som mala cisto modre..a zrazu z noci na noc... boli zelene nechaem ako je to mozne
no ale napriklad moj brat ma oci zelene, ale fakt ze uplne...ale mama tvrdi, ze ich ma modre, babka ze hnede a ked na neho z dialky pozrem ja, myslim si ze su sive...
taze tolko k farbe oci..
Inak skutočne zelené oči som ešte ani nevidela, len také nazelenalé, pošlite detailnú fotku