Schávlne som klikol na toto fórum i keď pravda, som ešte oťapený, lebo som spal do obeda, čo mi však nezabráni ísť sa k večeru ešte prejsť a možno si poprípade ešte niečo večer navariť, lebo len tak ležať, to sa mi nechce, aj keď včera sa mi chcelo. Ale aby som ti odpovedal na otázku.
Pozrime sa na to takto. Minulosť už nikto nezmení. Nietkorí ľudia by ti povedali, že je to diskutabilné ale rovnakí ľudia nevidia rozdiel medzi vierou a fanatizmom. Viera je pre človeka veľmi dôležitou vecou, pretože nám dáva nádej a zmysel žiť.
Môže sa teda naša minulosť stať našou budúcnosťou? To vie asi len Boh. Ale je zaujímave sa nad tým zamyslieť.
@nerwous15 tak ak to bolo tak myslené že ak si bol kedysi kriminálnik a prestal si s tým číta to ovplyvní v budúcnosti tak v tom prípade som zahlasoval za hlúposť
Ja to chápem skôr v zmysle že človek podvedome vyhľadáva veci ktoré už pozná napr. ako sa hovorí že týraná žena si nájde len ďalšieho tyrana alebo že nejaké presvedčenia ktoré nám sú dlhodobo vštepované v detstve budú s vysokou pravdepodobnosťou ovplyvňovať aj naše rozhodnutia v budúcnosti čiže v tomto zmysle môže...ale nemusí
A nikdy to nebude presne to isté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pozrime sa na to takto. Minulosť už nikto nezmení. Nietkorí ľudia by ti povedali, že je to diskutabilné ale rovnakí ľudia nevidia rozdiel medzi vierou a fanatizmom. Viera je pre človeka veľmi dôležitou vecou, pretože nám dáva nádej a zmysel žiť.
Môže sa teda naša minulosť stať našou budúcnosťou? To vie asi len Boh. Ale je zaujímave sa nad tým zamyslieť.
Amen.
Podľa mňa môže. Igor sa o to vlastne asi snaží
Toto!
A nikdy to nebude presne to isté