Tak, zajtra sa chystam na RTG, len mam problem, ze piercing mi nejde vybrat no nejakym sposobom je tam prilis silno priskrutkovany myslite, ze s nim mozem ist na RTG? mam ho v pere a rontgenovat mi idu zub.
@kikushenka - keď mne rontgenovali zub prvýkrát, musela som si vybrať náušnice, lebo to bol ešte taký starý model
pred pol rokom keď som bola na rontgene znovu, už to bolo nejaké novšie zariadenie, tam som si náušky vyberať nemusela
takže je otázka, či ideš na rontgen do súkromnej ambulancie (tam je dosť veľká pravdepodobnosť, že budú mať ten novší rontgen) alebo len niekam na polikliniku - hoci, možno aj tam budú už pokrokoví
Podľa mňa si ho musíš vybrať...ja čo som za svoj život bola na RTG a pamätám si to, vždy mi ten ujo povedal, aby som si dala dole náušnice a podobné záležitosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
má to tam aj napísane v texte
Röntgen
myslím že hey
pred pol rokom keď som bola na rontgene znovu, už to bolo nejaké novšie zariadenie, tam som si náušky vyberať nemusela
takže je otázka, či ideš na rontgen do súkromnej ambulancie (tam je dosť veľká pravdepodobnosť, že budú mať ten novší rontgen) alebo len niekam na polikliniku - hoci, možno aj tam budú už pokrokoví
veľa šťastia prajem
@v3nty uz je vonku!