Skoro každý deň vídavam jedného bezdomovca ktorý si sedí pred (ex)slovanom (ke) a dnes som zbadal v jeho ušiach slúchatká a v ruke empétrojku Neviete mi niekto povedať ako si do tej empétrojky nahráva pesničky???????
cicuska123: Nečuduj sa, žobraním sa dá zarobiť veľa peňazí. V normálnej robote nikdy toľko na hodinu nezarobíš, koľko si on vyžobre za hodinu. Ale tie peniaze asi dáva na alkohol a podobne, tiež si myslím, že ju ukradol
Pripomenulo mi to jedného bratislavského, ktorého už dlhšiu dobu (vraj tam je už dva roky) stretávam v centre mesta predávať Nota Bene a takmer vždy má v jednej ruke tie časopisy a v druhej zapálenú cigaretu...
(A minule mal tuším v neďalekom McDonalde nezhody s nejakými deťmi Netuším čo sa tam stalo, ale deti z predajne utekali s krikom a on za nimi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
abo to co tam ma stale dookola
A tú mp3 našiel podľa mňa.myslím, že na kradnutie by nemal veľmi veľkú odvahu
Wewo - Možno ho nabudúce uvidím s nápisom ,,prosím dobite mi baterky,,
(A minule mal tuším v neďalekom McDonalde nezhody s nejakými deťmi Netuším čo sa tam stalo, ale deti z predajne utekali s krikom a on za nimi )
To mi pripomína že minule som dal jednému bezďákovi - zo srandy - pukance - sa na mňa pozrel ako keby som bol na hlavu
my sme v KE raz nechali pizzu bezdomovcom...