konečne dobré témy sem začali dávať! k otázke. ženský mozog je od dosť lepšie vymyslený, ženy vedia lepšie používať aj lavu aj pravu hemisferu, proste aj v tomto vedú a samozrejme majú väčšiu mozgovú kapacitu a ich pamäť nie je zaplnená takým odpadom ako je to u mužov.
@bress to ešte potrva kym zacnu zeny tiez vynaliezat, ak sa pozrieme v akom duchu boli po cele starocia vychovavane, to sa len tak rychlo nezmeni. Mozno ta neskorsia buduca generacia to uz bude mat ine. Este sa len velmi pomaly meni delenie muzskych a zenskych prac. Treba zacat uz u deti. V niektorych krajinach sa uz nebudu rozdelovat hracky na dievcenske a chlapcenske ale budu univverzalne. To ppomoze k tomu aby sa uz od malicka citili ako rovnocenni s neodelenymi funkciami v spolocnosti.
@coquette "a ich pamäť nie je zaplnená takým odpadom ako je to u mužov."
whaaat? ja si pamatam datum rozchodu s mojim byvalym, pamatam si kto s kym spal pred dvoma rokmi, viem presne kto s kym riesi teraz, takze neviem co je odpad
@6 pamatam si kde a pri akej prilezitosti ma prvy krat pobozkal ten ktory chalan, pamatam si, kde som si ake oblecenie kupila a mozno, pri niektorych aj cenu, viem s kym som kedy co pila, etc to len dalsi odpad, ktory mam
video nepozerám dávnejšie som ho videl ale neviem presne o čom tam kecá ... ale už keď sme pri mozgoch a rozmýšľaní tak len inteligentný človek nerobí rozdieli a všetko dáva na jednu úroveň.... no a tam sa to pekne delí kto čo urobí... svet by bol dokonalejší ak by sa prestali robiť rozdieli medzi pohlaviami ..
@sturmer a o čom to je ak nie o výchove? ja sa nevyhováram že preto neviem postaviť dom (a možno viem neskúšala som lebo som tak bola vychovávaná ja len vravím že ak budú deti vychovávané s tým, že medzi pohlaviami žiaden priepastný rozdiel nie, že nebudú mať zadelené povinnosti podľa toho čím sú už odmalička, tak im to ani na rozum nepríde riešiť to či to alebo hento zvládnem lebo som muž alebo žena. Nezáleží na pohlavý ale na schpnostiach daného človeka a je jedno či je to chlapec alebo dievča.
A ženy sú mimochodom ešte stále vo veľkej miere diskriminované ale to muži nevidia lebo sa ich to netýka a nepotrebujú sa tým zaoberať, oni majú dvere všade otvorené
@obliviate ty sa citis menejcenna pretoze si mala dievcenske hracky ??? ak neches mat rozdelene funkcie tak ja zacnem rodit a ty si mozes farat v bani ak chces byt tak silno rovnocenna ...chcete byt rovnocenne ale idete sa pokakat ak vam niekto nepomoze s kufrom ....
@obliviate tak zase to nepreháňaj ... azda ti vadí to, že keď sa stavia dom nosím tehly ja a nie ty??? to už trošku preháňaš, vždy tu sú veci, ktoré sú pre mužov a ktoré sú pre ženy toto jednoducho nejde poprieť
@koala2 nie pán škatulkovač nechcem sa hádať, nemyslela som to tak. Necítim sa za to menejcenná , čítala som taký článok kde to bolo písané že by sa hračky nemali rozdelovať na čisto chlapčenské a dievčenské lebo to má zlý vplyv na deti a že to v niektorých krajinách už idú zaviesť. Zaujalo ma to a preto som to sem napísala aj ked to nebolo celkom k téme.
@patricino ja by som ho rada staviala spoločne s mužom aby som mohla povedať že ten dom je rovnako môj ako jeho a navyše prečo by som nepomohla, veď zdvíhať tehly nie je nič ťažké, som z dediny dvíhala som ich aj ked som bola oveľa mladšia
@obliviate no pokiaľ sa chceš trápiť nikto ti to priamo nezakazuje a aby sme bolí presný tehly sa používajú už málo v mode je ytong a porfix ktorý isto iste nie je ľahký zvlášť keď namokne .D čiže s vlastnej skúsenosti by som ťa nenechal takúto prácu robiť ... ale je strašne kopec prác, ktoré sa na stavbe dajú robiť ba dokonca sestra na vlastnom dome aj robila čo sa dalo .) čiže žeby vás niekto v tomto diskriminoval nemám pocit
@obliviate nie slecna Chytimtazaslovicko nefaram v bani .... a ani som za svoje detsvo nikdy nepostrehol aby mi niekto rozdeloval hracky na dievcenske a chlapcenske hral som sa s cim prislo a co ma bavilo tak ako kazde decko a univerzalne hracky som mal uz aj ja .... tie zapadnierske bludy uz zacinaju byt na grc .....stale nerozumiem aku rovnocennost to vlastne chcete v com ako a kde ?? najpr ale treba zacat od seba a necakat ze manzel bude betonovat ale robte to samy ...ja si navarit viem
@obliviate nikto netvrdi ze nemozte nosit tehly a neviem co vsetko mozte vsetko ale robit to nehcete ze vraj je to muzska praca ale potom jacite ze chcete byt rovnocenne
@koala2 ty si zacal s chytanim za slovicka a ani si to necítal poriadne co som vyssie písala ináč by si sa ma nepýtal či sa cítim menejcenná za to ze som mala dievčenské hračky. To bol len príklad, ide o celý rad spôsobov výchovy.
@obliviate pre zaujimavost v akych krajinach to ma byt?
Inak k teme: videl som raz jeden vyskum kde 4 zenam a muzom dali za ulohu opravit auto , malo 4 ci 5 roznych veci na opravu , zeny vsetky spolupracovali a robili jednu vec , potom isli na dalsiu , z muzov kazdy robil inu vec a kym zeny dokoncili tu jednu , dve muzi to mali hotove.
A este priestorova orientacia je to kde su muzi lepsi
@obliviate no uz som sa zlakol ze v USA ale to ze to idu zaviest na skvelom zapade , hlavne ta Britania neznamena ze je to super napad.
Inak vies co je zaujimave ? ked sa baba hra s autickami tak si ludia povedia ze hm srat na to , ked sa hra chalan s babikami alebo umelohmotnym mini sporakom tak si povedia ze je trapny buzik.
@obliviate v @11 to znelo akby sa na vas sypala kazda nespravodlivost , krivda na celom svete ale uzavrime to tak ze kazdy je lepsi v niecom inom a nech si kazdy domysli v com.
Este jede vec ale , skus napisat 3 povolania na ktore zeny v pohode maju a muzi takmer vobec nie , ze je to proste pre nich prilis :
Feministky si zmysleli, že ženy ešte nemajú asi tak dostatočné práva, ako by sa patrilo, tak si zmysleli, že skúsia ešte vybojovať niečo, čo sa vybojovať už nedá.
Takže máme emancipáciu - rovnoprávnosť. No ženičky stále niečo chcú.
Kto sme? -Ženy!
Čo chceme? -Nevieme!
Kedy to chceme? -Teraz!
Asi tak to beží. Čítal som si tak všetko, čo tu je a normálne ženské by hentak nereagovali. Ja neviem, @obliviate a @coquette , čo vlastne ešte chcete, keď máte v dnešnom svete toľko možností a môžete si vyberať, z čoho chcete. Ako môžete napísať, že mužský mozog je plný bordelu a tvrdiť, že ženy nemali toľko prístupu k istým veciam, ako muži? A čo napr. Marie Curie Sklodowska? Tá tiež nemala prístup? Alebo napr. Elena Šoltésová? Tereškovová? Jane Addamsová? O čo Vám teda vlastne ide? Priestoru, aby ste niečo dokázali, máte viac než dosť. Keď budete sedieť na tých vašich zadkoch a iba tu vypisovať svoje problémy, tak asi nič nedokážete.
@sturmer prepáč ale ja som predsa ani len nereagovala na to video ja som sem len napísala jednu vec čo som čítala ako zaujímavosť a títo sa tu do mňa pustili akože som si to ja vymyslela a že som feministka a neviem čo. Ani ma nezaujímajú tieto vaše hádky tak ma do toho nepleťte. Ja som písala o detoch. Aspoň čítajte normálne kým sa do človeka pustíte prosím vás.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
whaaat? ja si pamatam datum rozchodu s mojim byvalym, pamatam si kto s kym spal pred dvoma rokmi, viem presne kto s kym riesi teraz, takze neviem co je odpad
video nepozerám dávnejšie som ho videl ale neviem presne o čom tam kecá ... ale už keď sme pri mozgoch a rozmýšľaní tak len inteligentný človek nerobí rozdieli a všetko dáva na jednu úroveň.... no a tam sa to pekne delí kto čo urobí... svet by bol dokonalejší ak by sa prestali robiť rozdieli medzi pohlaviami ..
A ženy sú mimochodom ešte stále vo veľkej miere diskriminované ale to muži nevidia lebo sa ich to netýka a nepotrebujú sa tým zaoberať, oni majú dvere všade otvorené
A ináč, takže ty fáraš v bani? Aké to je?
@patricino ja by som ho rada staviala spoločne s mužom aby som mohla povedať že ten dom je rovnako môj ako jeho a navyše prečo by som nepomohla, veď zdvíhať tehly nie je nič ťažké, som z dediny dvíhala som ich aj ked som bola oveľa mladšia
To ze sa hracky rozdeluju na cisto take a take naco niekoho zaujima? nikto ti nezakazuje kupit kazdu chujovinu co ta napadne babe alebo chalanovi.
@koala2 zas škatulkuješ (prečítaj si po sebe čo si písal v @26 ak ti to nedôjde prečo ti to píšem)
Inak k teme: videl som raz jeden vyskum kde 4 zenam a muzom dali za ulohu opravit auto , malo 4 ci 5 roznych veci na opravu , zeny vsetky spolupracovali a robili jednu vec , potom isli na dalsiu , z muzov kazdy robil inu vec a kym zeny dokoncili tu jednu , dve muzi to mali hotove.
A este priestorova orientacia je to kde su muzi lepsi
Inak vies co je zaujimave ? ked sa baba hra s autickami tak si ludia povedia ze hm srat na to , ked sa hra chalan s babikami alebo umelohmotnym mini sporakom tak si povedia ze je trapny buzik.
Tak nie ste len vy diskriminovane.
Este jede vec ale , skus napisat 3 povolania na ktore zeny v pohode maju a muzi takmer vobec nie , ze je to proste pre nich prilis :
Ale je mi jasne ze si FAKE takze pozdravuj
Kura, koláče atď. sa pečú!
Varí sa polievka, omáčka a neviem čo ešte!
A rezeň sa vysmáža!!!
Mi to pripomenulo ucitelku zo ZS, ktora ma 50 a rokov, je sama a podobne jej prazi na hlavu.
Takže máme emancipáciu - rovnoprávnosť. No ženičky stále niečo chcú.
Kto sme? -Ženy!
Čo chceme? -Nevieme!
Kedy to chceme? -Teraz!
Asi tak to beží. Čítal som si tak všetko, čo tu je a normálne ženské by hentak nereagovali. Ja neviem, @obliviate a @coquette , čo vlastne ešte chcete, keď máte v dnešnom svete toľko možností a môžete si vyberať, z čoho chcete. Ako môžete napísať, že mužský mozog je plný bordelu a tvrdiť, že ženy nemali toľko prístupu k istým veciam, ako muži? A čo napr. Marie Curie Sklodowska? Tá tiež nemala prístup? Alebo napr. Elena Šoltésová? Tereškovová? Jane Addamsová? O čo Vám teda vlastne ide? Priestoru, aby ste niečo dokázali, máte viac než dosť. Keď budete sedieť na tých vašich zadkoch a iba tu vypisovať svoje problémy, tak asi nič nedokážete.
P.S.: Zasexujte si