Aj vy máte niekedy ten pocit? Ja ho mám veľmi často.Vôbec sa nezhodujem so zaostalým rozmýšľaním miestnych politikov a obyvateľov v mnohých témach.Nie som spokojná s miešaním náboženstva a politiky. Zlá ekonomická situácia to iba podčiarkuje.
Nikto s nimi 100% nesúhlasí, ale voliť ich aj tak bude niekto. Ja sa ani s miestnym osadenstvom birdzu nezhodnem vo všetkom, no stále som tu a komunikujem. Horšie by bolo úplne sa uzavrieť a myslieť si aký je svet dokonalý, lebo nikto neodporuje mojim názorom. Kam si myslíš, že patríš?
Samozrejme že patrím na Slovensko - hovorím po Slovensky - vychovali ma Slovenskí rodičia tak asi nie som Francúz. Je zle keď človek nevie prijať svoju identitu.
Ty kokos, vazne? Ale co nepovies? Zaostale zmyslanie je relativny pojem a so zmyslanim politikov sa zhoduje malokto, no ti chumaji su napriek tomu pri moci. Zrejme sem nepatri nikto z nas.
aj ja mavam taky pocit a to mam pozitivny nazor na vlastenectvo a v podstate mam slovakov rad , aj ked mozno o nich neviem vela. Mozno cim dlhsie tu zijem tym menej to tu poznam Mozno ti vadi iba isty druh myslenia, lebo napr ja som mal vela kolegov z dediny a bola to celkom ina mentalita...
Zaostalé zmýšľanie...hmm...viem o čom hovoríš, ale zďaleka sa netýka všetkých, skôr tých v strednom a vyššom veku, mladí ľudia sú otvorení novým myšlienkam. Myslím, že hlavný problém pre tých "zaostalých" je neschopnosť akceptovať netradičný spôsob života. V mestách sa to už vytráca, na dedinách to zasa niektorí mladí preháňajú s tým, ako chcú byť moderní a IN, takí sloni v porceláne...
A myslíš si že Francúzi čo volia Le Pen sa zhodujú s Macronom a naopak? To nie je o Slovensku, vela ludí si naovne myslí že odíde do zahraničia a zrazu BUM sú šťastní bohatí a s každým sa vo všetkom zhodne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale aj tak budem skôr žiť inde