fuu neviem vlastne.
som určite naivná, čo sa niekedy prejavuje ako optimizmus. zároveň som ale aj veľmi realistická, čo sa prikláňa takmer furt k pesimizmu.
takže si neviem vybrať.
podla mojich kolegov som precitlivela slovena a najlabilnejsi clovek na svete. nema to s tymto nic spolocne ale som si na to spomenula tak ze to sem napisem
vždy keď verím v niečo pekné a dúfam,že to dobre dopadne a že to proste bude super a že sa mi pošťastí ,tak sa veci najsamviac poserú,tak sa snažím odnaučiť totok. ale to nie je optimizmus,ale naivnosť.
ale tak všeobecne som pesimista
Realista s obrovským optimizmom. Snažím sa veriť v dobro a v to, že všetko bude vždy super, ľudia sú dobrí a v každom z nás je niečo dobré aj keď deň čo deň sa presviedčam o opaku Ale aj tak verím v dobro Lebo sila osobnosti spočíva vo viere a vo viere v seba samého.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
na striedacku s naivista
som určite naivná, čo sa niekedy prejavuje ako optimizmus. zároveň som ale aj veľmi realistická, čo sa prikláňa takmer furt k pesimizmu.
takže si neviem vybrať.
ale tak všeobecne som pesimista
ale pesimista nie som, bo ja to robím pre svoje najväčšie dobro a hlavne pre to, aby som v konečnom dôsledku z toho vždy vyšla ako víťaz
presne takto :happy: .)
ale ja som dead inside
alebo
pesimisticka realistka
(neviem presne aky je v tom rozdiel, ale jedno z toho urcite)
niekedy som taký pesimista že zo mna aj slnko skorej zapadne, inokedy taký optimista že je až obtiažne rozlíšiť či ej to optimizmus alebo naivnosť