fakt je ten, že tých "dosť" nie je dosť a tú časť ktorá pracuje by sme mohli zaradiť medzi miešancov, pretože ide o rôznych polocigánov, teda "bielych" Cigánov.
@puco90 nepovedal som, že je to väčšina. A nie, sú to aj normálni "cigáni". Ja som len tým chcel poukázať na to, že autor fóra tu hádže všetkých do jedného vreca.
@kxxe preto by ich mal zamestnat stat.. vytvorit podnik v ktorom by pracovali cigani s tym, ze by sa im nezdanovala praca a neplatili by par rokov odvody by stalo stat podstatne menej ako im kazdy mesiac vyplacat socky... a takto by boli aspon prospesny, kedze by nieco vracali spat do systemu..
cigáňov nechajte na pokoji, to tých v Bratislave sa opýtajte vo vláde, kedy konešne pohnu riťou a začnu riešiť vážne veci a nie skurveného gen. prokuratóra!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
"Nič nerobte, pokiaľ sa nevrátim!"
A oni čakajú............
fakt je ten, že tých "dosť" nie je dosť a tú časť ktorá pracuje by sme mohli zaradiť medzi miešancov, pretože ide o rôznych polocigánov, teda "bielych" Cigánov.
už sme sa tu asi dlho nepohádali
filip