Zda sa, ze vacsina ludi v dnesnej dobe nie je spravodliva. Preto je otazne, co by sa to mohlo vyplatit. Je nejaka sanca, ze sa ti to vrati? Nie.
Na druhej strane ked vacsina taka nie je a ty budes vynimka, moze ti to byt este viac na osoh, lebo ta budu za to obdivovat (ale len ak sa o tom dozvedia).
Dnes sa skor uprednostnuje tato druha teoria, ale v brakovych filmoch jasne svieti ta prva.
Spravodlivost je podla mna dost relativna. Takze tazko povedat, kde su vlastne jej hranice, nie to este, ze ci ma byt clovek spravodlivy.
Ale pravdupovediac, naucila som sa toho, aky je dnes svet nespravodlivy, docela vyuzivat v svoj prospech, takze mi to viacmenej obcas aj vyhovuje, ze je nieco "nefer". Zivot je o prisposobovani sa - kto je najchameleonnejsi, ziska nakoniec najviac osobneho profitu. Samozrejme je otazne, ci to bude rovnako dobre aj pre okolie, alebo iba pre jedinca.
za každých okolností nie. podľa okolitých ľudí a situácie. ale to nezávisí od doby, ale vôbec. nemôžeme povedať, že dnes sa to nevyplatí, ale v minulosti sa vyplatilo a všetci boli čestní, nikto nikoho nikdy nepodviedol a všetko bolo fér.
určite nevyplatí...dnešný svet je celý nespravodlivý
hoci by to bolo fajn, keby sme všetci spravodliví boli a v tom prípade by bolo úplne, ale úplne všetko iné...no bohužial opak je pravdou...nikto neocení vašu spravodlivosť...každý bojuje sám za seba a na vašu spravodlivosť kašlú...je to smutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Môže sa stať, že niečo prešvihnú a dostanú sa do problémov, prípadne takto prídu o priateľov a v konečnom dôsledku neskôr sa im to môže aj vrátiť.
Na druhej strane ked vacsina taka nie je a ty budes vynimka, moze ti to byt este viac na osoh, lebo ta budu za to obdivovat (ale len ak sa o tom dozvedia).
Dnes sa skor uprednostnuje tato druha teoria, ale v brakovych filmoch jasne svieti ta prva.
Ale pravdupovediac, naucila som sa toho, aky je dnes svet nespravodlivy, docela vyuzivat v svoj prospech, takze mi to viacmenej obcas aj vyhovuje, ze je nieco "nefer". Zivot je o prisposobovani sa - kto je najchameleonnejsi, ziska nakoniec najviac osobneho profitu. Samozrejme je otazne, ci to bude rovnako dobre aj pre okolie, alebo iba pre jedinca.
za každých okolností určite zas nie.
len nie vždy je človek dostatočne silný
hoci by to bolo fajn, keby sme všetci spravodliví boli a v tom prípade by bolo úplne, ale úplne všetko iné...no bohužial opak je pravdou...nikto neocení vašu spravodlivosť...každý bojuje sám za seba a na vašu spravodlivosť kašlú...je to smutné