@flussica ťažko povedať,ale ak raz stretnem svoju spriaznenú dušu, budem čakať že bude rovnako alebo aspoň podobne rozmýšľať ako ja,bude jej záležať na rovnakých veciach,budú ju rovnaké veci zaujímať, budem jej môcť veriť a nebudem sa musieť báť že ju niekedy stratím...
Podľa gréckej mytológie, ľudia mali niekedy 4 nohy, 4 ruky a hlavu s dvoma tvárami. Potom ich však Zeus, lebo sa bál ich moci, rozdelil na dve časti. Odvtedy každý hľadá tú svoju chýbajúcu časť.
ja som si tiež myslela že som našla...ale ptm sa tá moja "spriaznená duša" na mňa vyprdla...ale povedala som si že to asi nebola tá pravá spriaznená duša
@tommyhot nemyslím si,že musíme so svojou spriaznenou dušou chodiť a tak len ju jednoducho potrebujeme a chceme vo svojom živote...aj keď by to bolo fakt krásne ak by sme žili v harmonickom vzťahu s našou spriaznenou dušou...príliš krásne nato,aby to bola pravda
@salvejka tak v tom pripade mam spriaznenu dusu moju najlepsiu kamaratku len problem je, ze o tyzden odchadza do Korei a je mozne, ze uz ju tak skoro neuvidim :
@salvejka ja viem, pretoze je medzi nami 인연 (puto ktore nepretrhne ani dialka ani nic ine). A idem ju pozriet v aprili do Korei, ale aj tak mam obavy ako budem znasat to odlucenie...
@tommyhot tak stále mysli nato puto aby si to odlúčenie nejak prežil dnes zisťujem...že chalani znášajú odlúčenie omnoho horšie ako my baby...zaujímavé
@salvejka hmm to uz neviem.. chalani nedavaju velmi svoje pocity najavo, takze je tazke povedat, ci znasaju odlucenie.. mozno ze si doma poplacu, ale to nikto nezisti
@salvejka priatel? odchadzas od neho niekam prec? ano budem to znasat zle, ale nastastie Juzna Korea je vyspela krajina a maju internet, takze to snad nebude az take hrozne...
blbý si tu jedine ty keďže ja som sa pýtala či niekto verí v spriaznenú dušu a nie čo je duša...takže ani ty neodpovedáš na otázky,znamena to že si blbý?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
» sk.wikipedia.org/wiki/Androgyn...
a keby náhodou aj áno, tak pravdepodobnosť, že sa niekedy stretneme je takmer nulová
a keby existovala, odpoved je nie
@wolskeoko prečo by nemala existovať duša?
@tommyhot aj keď odchádza,to neznamená že ňou prestane byť len budete odlúčení,ale keď je puto silné,nepretrhne ho ani diaľka )
@lawey som na tom podobne tiež hľadám rovnako jebnutého a čudného človeka ako som ja čo verí v čudné veci
@mefistofel ja stále hľadám a nič...
@kail91 radšej jeden človek ako žiaden