nemám rada keď je niekto až moc bohatý...väčšinou to kazí charakter a z človeka sa stane namyslený spratek, ale sú aj výnimky (minimum), na ktorých neni ani poznať že by boli bohatí
podla mna peniaze neovplyvnuju osobnost Keby som mala strasne vela penazi tak by som si ich uzivala s kamosmi ako teraz ale namiesto toho ze by sme isli na vylet niekde na slovensku by som ich zobrala napriklad na moju jachtu Podla mna ked je niekto zly tak je zly aj ked je chudobny
a keby som mala vela penazi tak by som prispievala na charitu takze by som bola este lepsia teraz davam tak 5€ potom by som davala 500€ alebo este viac podla toho ako velmi by som bola bohata
@pumaamravec peniaze ovplyvnia teba aj tvoje okolie myslis ze tvojim kamaratom by nevadilo ze oni ta pozvu na chatu a ty ich na jachtu??? proste to nejde ak ma jeden ovela viac , viem z vlastnej skusenosti...kamarat sa mi chvalil ze bol s priatelkou na domasi na dovolenke , ked som mu povedal ze ja s mojou priatelkou sme boli na sri lanke tak zrazu nebolo o com kecat...nejde ani o zavist ale proste to nie je vyrovnane...
záleží od osobnosti...u mňa by ho asi neskazili...mám kamošku, ktorá je nenormálne bohatá, ale kým ma nepozvala domov, ani som si to nevšimla...nedáva to najavo a pôsobí skôr skromne...
Aby som sa držal témy, skôr mi pripadajú vtipní ludia, ktorí zdedia pár tisíc po babke, a začnú si myslieť, že sú ropní magnáti a robiť zo seba frajerov.
Zalezi od povahy charakteru (a tiez od sposobu, akym tie peniaze dostanes)... pokial ich zdedis, lahsie ta zmenia, ako ked si ich poctivo a vlastnym usilym ziskas ..... podla mna
Ale medziludske vztahy ovplyvnuju absolutne...... tym som si isty
hej je to individualne.... manzelka mojho brata pochadza z bohatej rodiny, ma troch surodencov a na ziadnom z nich sa to nijak neprejavilo, takze si myslim, ze to dost zalezi aj od vychovy..
nemusia ho práve kaziť, môžu ho len od základov zmeniť, k lepšiemu alebo k horšiemu. Poznala som človeka ktorý naraz vyhral velkú sumu peňazí a za všetky si kupoval alkohol, ešte sa aj zadlžil. Možno ak by ich nevyhral, bol by tu stále.
Keď má niekto veľa peňazí, je bohatý, začne byť iný ako bol keď toľko peňazí nemal. Nemôže za to, no zmenia ho- či chce alebo nechce. Peniaze majú vždy určitý vplyv na ľudské vzťahy. Ked je človek naozaj bohatý, začnú sa na neho ostatní ludia pozerať trošku inak (aj keď možno nechcú), lebo vlastne aj je iný a vyčnieva z davu.
No a podľa mňa sú tie zmeny charakteru človeka spôsobené veľkým množstvom peňazí väčšinou negatívne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale prevažne áno podľa mňa
@insomnya az 3 ???
Aby som sa držal témy, skôr mi pripadajú vtipní ludia, ktorí zdedia pár tisíc po babke, a začnú si myslieť, že sú ropní magnáti a robiť zo seba frajerov.
Ale medziludske vztahy ovplyvnuju absolutne...... tym som si isty
No a podľa mňa sú tie zmeny charakteru človeka spôsobené veľkým množstvom peňazí väčšinou negatívne...
A takisto peniaze nie su dobre ani zle, ich charakter zalezi od toho na co ich pouzijeme.