tvoja otazka ma velmi zasadnu trhlinu... na to aby ta nieco uspokojovalo, musis byt najprv nespokojna... otazka znie, preco si nespokojna? Niekde je asi chyba, preco si myslis ze praca alebo skola su elementyu ktore tuto chybu napravia?
ale áno.. zaoberám sa v škole tým čo ma zaujíma.. mohlo by byť len viac praxových častí.. ale to je výška no.. tlačenie blbostí do hláv.. ale inak super.. hádam mi to dá čo má do budúcnosti
@grietusha ja na to niekedy zabúdam, ale už menej ako kedysi, ale liezlo mi na nervy, ke´d si ľudia mysleli, že to sa počešťujem a nie, že je to preklep
a vtedy na ô a ä kašlem, lebo hľadat to niekde, odkiaľ by som to moha skopírovať, sa pi väčšinou nechce
Absolútne nie, vybrala som si školu ktorá ma vôbec, ale vôbec nebaví. Keby som sa mala ešte raz rozhodnúť, v živote sa na tú školu ani nepozriem. To nie je škola, to je peklo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
filip
a vtedy na ô a ä kašlem, lebo hľadat to niekde, odkiaľ by som to moha skopírovať, sa pi väčšinou nechce
Snáď tá o rok už bude.
inak lepšie ako @bonita by som to nevyjadrila
u mňa to je tiež peklo
Napĺňa ma hnusom a nechuťou.
Zažívam 45 minútový svetlý moment týždenne, inak nás majú za bandu neschopných zdegenerovaných vidlákov, a nemýlia sa.
tak prečo by ma malo niečo najprv nenaplnať aby som mohol byť potom spokojný??? (alebo som spokojný a vobec ma to nenaplňa)
chápeš ma už???... ale tie tvoje fota v albume su perfektné, musím uznať..
filip