tak takto sa dnes naháňajú šuhajíci! ...ale k veci. myslím si, že teraz si taká "akurátna", ale si dosť nízka tak môže byť, že sa to vekom trošku "zvrtne".
ja mám normálnu váhu a som spokojná so svojím telom a čo sa týka fotografii tak som na každej fotke iná, no nepodobám sa tam na seba ako by som to ani ja nebola. Ale som tam šťíhla.
@1v4nq4 ona je akurat tak dobre trapna..... nic vic ....a este k temu ta fotka je asi 4-5mesiacov stara nech sa teraz vyfoti....(je to moje dvojca okey?)
no tak jo to bola anketa vytvorená v afekte zlosti je debilná ved to je jasne alem oja sestra mna vytocila a ty co povedali ze som tucna nech zajdu k ocnemu ty co pvoedali ze som akurat mate pravdu ja osm akurat ja ked nizka a tyco napisali nie tym velmi dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Určite nie. Vôbec nie.
A vypočítaj si BMI a uvidíš sama
» www.zdravie.sk/sz/content/595-...
fuj :/
Ja meriam tých 153 - 154 a vážim 45-46,5 (skoro tak ako ty) a že tučná ????
@coca-colla ty ale ešte určite vyrastieš!
alebo vlastne...keď jebe...tak jebe...
Mala by si aj ty o sebe myslieť rovnako. Nie si tučná, podľa mna si akorát. A koľko vážiš a akú máš výšku?
Výška (cm)
Vaha (kg)
a vypočítaj si BMI
a keď máš veľa tak sa zdravo stravuj a nepodcenuj sa a nepočúvaj tých čo ty vravia, že si tučná, oni nie su v tvojej koži.