a radsej budem zit nudnym zivotom kde kazdy den prazdnin stravim za pc ako byt ako rovesnici a ozierat sa niekde vonku, navadzajuc si umelu euforiu a mysliac si ze to je plnohodnotny zivot.
@malapohroma keď sa budeš stále porovnávať s horšími, o plnohodnotnom živote nemusíš ani začať snívať... čo ak by si si predstavila niekoho, kto je spokojný a naozaj žije dobrým a plnohodnotným životom a pokúšala sa tak žiť? Či tebe sa nechce? Radšej si povieš že žiješ lepšie ako bezdomovec, tak je to v pohode i tak ako je to teraz?
@filipkoo tak to si teda neporadil, len tu o niecom filozofujes o com nemas ani sajnu.. v prvom rade sa ani nemam s kym porovnat kto ma taky uzasny plnohodnotny zivot..
jedine nejaki egoisti co maju v pici ostatnych a ako uz povedane ozieraju sa, hulia, etc..
Myslela som si že mam hrozny zivot ale ekd si to tak vsetko zoberem...Mam mamku a tatku , chodim na sukromnu strednu odbornu skolu , mam surodenca a mam naj kamosov a mojeho milacka....netrpim hladom smadom Mam vlastne vsetko co chcem....Ale lutujem napriklad deticky v Afrike
Ani dobrým, ani plnohodnotným. Teda každý si tie 2 pojmy vysvetľuje inak. Ale ja som dosť veľkú časť časť zo života premrhala. Stále nejaké hádky, bitky, proste nedorozumenia. A plnohodnotný nie je určite. Nechcem, aby taký bol ... Ale teraz sa mi žije celkom fajn, no to je u mňa dosť premenlivé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale celkovo ? Dobrým ? Ako kedy.
A plnohodnotný ? Ta dúfam, že hej.
a radsej budem zit nudnym zivotom kde kazdy den prazdnin stravim za pc ako byt ako rovesnici a ozierat sa niekde vonku, navadzajuc si umelu euforiu a mysliac si ze to je plnohodnotny zivot.
Pod ,,plnohodnotným" životom si neviem nič predstaviť, ale keby som tomu pojmu rozumela, povedala by som nie.
neviem co take uzasne by si mi chcel poradit..
ja som spokojna lebo som dobry clovek
jedine nejaki egoisti co maju v pici ostatnych a ako uz povedane ozieraju sa, hulia, etc..
neviem kde zijes ty, ale ja na zemi
plnohodnotným nie