vela veci ale o tom tu budem pisat neskorY!!!Ninusha vies co by bolo super,kebyze ty a nika mate icq,lebo tam by sme vedeli vsetky kecat v takom okienku a tam sa ani dlho necaka,tak ako tu..nejdes si spravit msn???to mas za 2 min. a je to zadarmo,..a ked pride kapor tak si spravi aj ona a budeme tam,hmmm?..a rychlo citaj,rychlo pis,Nona caka na tvoj list
tak fajn,toto bude prvy mysticky prispevok...Ja som raz lezala na posteli,rozmyslala som,a filozofovala....a som si spomenula aj na niektorych ktory uz bohuzial niesu pri mne,..rozmyslala som o nich hodnu chvilku,a potom som len tak vystretla ruku a stalo sa nieco zvlastne...cez ruku mi presiel uplne chladny vzduch,az mrazivy,..som si ista ze tam prievan nebol,uplne ista....bolo to pekne,vobec nie strasidelne....tak a teraz piste vy
no tak my sme v tabore tak troska vyvolavali duchou ked som bol mensi a z okna nasej chaty som videl taky zvlastny prizrak ako keby postava a v mysli ma napadlo nerob to neviem preco a tak som si povedal ze uz take veci robit nebudem...v tu noc som sa toho este dost bal a potom uz ma to ani nenapadlo az teraz som si na to vspomenul
Mne sa napriklad stalo toto. Ked môj starky umrel tak asi tyzden pred tym som ho vydela v sne. Snivalo sa mi, ze bol obleceny v nemocnicnom pyzame a stal pri mojej posteli. Zrazu ma zacal tahat za ruku a ja somlen citila ako myslou padam niekam hlboko. Ved viete aky je to pocit. Ked v sne padate do velkej priepasti.
Cauko Nika,cauko Ninusha,...Mam male maciatka,viete ake su mile,aj ked som ich zatial este nevidela,lebo su pod nasimi schodami,teraz idem po nich patrat ale asi je ich viac,lebo velmi mraucia...a teraz spet k mystike,..presne dnes sa mi snivalo o malych maciatkach nasej macky a presne dnes ich aj porodila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov