ide o to, ze sa dost casto stretavam s ludmi ktorym sa cervene nemyvyva vobec, zatial co som ju ja za cias suchej hlavy mala polovicne dole uz za tyzden chcem vediet ci je to tym, ze je mozne, ze na zdrave vlasy chyta farba lepsie?
teraz nejde o to ze na blond vlasy chyti farba lepsie ako na tmavohnede, to je hadam jasne.. proste len o ten celkovy stav vlasov, na akych vlasoch drzi farba lepsie?
Na zdravé...teda aspoň moja babka (kaderníčka) hovorila niečo také.... keď mi videla vyblednuté konce, hovorila, že keď su suché sa tá farba odtiaľ zmýva....
no ja mám od prírody blond či teraz už plavé vlasy...keď som mala červenú a aj to len šampón mne sa to vôbec nevymývalo, teda nešlo to dolu...a teraz som si prefarbila na čierno a ani tá čierna po skoro troch mesiacoch nešla dole (áno predtým som mala prefarbené vlasy)
ono to dosť závisí aj od značky farby...mne sa už aj to stalo, že som si pravidelne farbila (asi každé 2 či 3 mesiace) vlasy a boli zdravé, len keď som hodila hnedú na hlavu hneď mi to zničilo vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
teraz nejde o to ze na blond vlasy chyti farba lepsie ako na tmavohnede, to je hadam jasne.. proste len o ten celkovy stav vlasov, na akych vlasoch drzi farba lepsie?