Ja som na 100 prcnt rozhodnutý ísť na jazyky ale keby ma na talentové neprijali tak na akú SŠ sa ísť oplatí ? Rozmýšľam nad odbormi na SPŠ v Trnave - mechatronik možno aj elektrotechnik . Tu ide o to že čo má fakt "fasa" uplatnenie .
stredna ti sama o sebe nestaci, ak sa chces fakt ze dobre uplatnit, ale ked uz, tak gympel alebo nejaku priemyslovku, kedze si chalan, urcite nie Hotelovu
@pan-velkomozny nemyslim si, ze by to bola skola pre 4karov, pretoze je toho najma v 3. celkom vela, same uctovanie, pocitanie, evidovania a neviem co este... a aj ja s tym mam problem, a to som na zakladke patrila medzi tych najlepsich z triedy
@sypomka no to je tam skôr sklad Ľudí ktorý majú nezáujem učiť sa a " chcú niečo dokázať " učiteľom je to viac menej jedno čo z nich vyrastie , hlavne že dostanú výplatu .
ked sa do toho vyznáš, tak choď na elektrotechnickú, z toho môžeš ísť aj robiť aj na výšku... a uplatnenie celkovo majú najlepšie ITčkári, dokonca práca chodí za nimi sama niekedy
@pan-velkomozny lebo gymnazium je totalny prezitok este zo socializmu. prsote ta skola ta nenauci nicomu.ak chces ist dakam na lekarstvo alebo pravo tak ano vtedy to ma nejaky zmysel ale do realneho zivota ti to neda fakt nic. dnes je doba ked prevlada mamon, nenazranost, peniaze a odrby. a tieto teoreticke voloviny co sackuju ludom do hlavy na gymnaziach su uplne strata casu a vydrete roky ktore ti nic negarantuju. ja som prepadol na strednej a ked sa pozrem na svojich spoluziakov zo zakladky co robia po svojich uzasnych gymnaziach (a to hovorim o lokalite BA) tak mi je do placu
Elektrotechniku veľmi neodporúčam ,skôr niečo, kde sa viac zaoberáš PC, sieťami... ako niečo, kde sa budeš učiť zbytočné poučky o prúde, odpore, rôzne zákony...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov