Čo vlastne robí , ak ja neviem máte nejaké vyrážky alebo čo tak čo spraví... ? To tam dôjdete a poviete ...
Napíšte mi prosím vás niekto o tom kto ste už boli alebo chodíte ku kozmetičke nemám ohľadom toho žiadnu predstavu
Tak je toho mnozstvo co moze porobit ale inak ano, mozes si dat vycistit plet a odstrani ti vyrazky naprilkad na tvary. Este pocas pubery som ku kozmeticke chodil tak 2-3 krat do roka aby mi vycistila plet. Teraz som uz tak rok u nej nebol
netuším, chodím tam iba na obočie
ale robia veľa procedúr.
Kamarát chodil nejakej kozmetičke, keď mal v puberte veľmi agresívne akné, samozrejme popri liečbe u lekára a pomáhalo mu to. Teraz má úplne čistú pleť.
Ja chodím na čistenie pleti, úprava obočia farbenie aj mihalníc. Prídeš tam povieš čo chceš ona spraví, zaplatíš odídeš, akurát je to také neprijemne keď tam sedí viacej kočiek najlepšie je sa objednať vtedy dôjdeš a rovno dnu
bola som tam na brigade ..zachytavala som tekutiuy ktora striekala z jebakov ked ich kozmeticka tlacila ..super brigada mala som ochranne rukavice a plat 3 ecka na hodinu vrelo odporucam
Ja som bola na vyčistení pleti, zatiaľ len raz, ale už mesiac sa chystám, že sa u nej znova objednám, ale akosi sa mi nechce a bola som 2x aj na úprave obočia+farbenie, potom som sa ho už naučila upravovať sama a nefarbím si ho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale robia veľa procedúr.
Kamarát chodil nejakej kozmetičke, keď mal v puberte veľmi agresívne akné, samozrejme popri liečbe u lekára a pomáhalo mu to. Teraz má úplne čistú pleť.
ale asi sa nerátam, mama je kozmetička, mám to za free a tak