Mali ste niekedy v zivote svoj idol, vzor, niekoho, na koho ste sa chceli podobat? Bol/je to vas otec, mama, naj priatel/ka, ucitel , uspesny podnikatel, sportovec, herec? V com ste chceli byt ako on/a? Mate niekedy pocit zodpovednosti ze ste mozno aj vy
mojim velkym vzorom bol pikatchu... ale ked zažil som z toho životne sklamanie a doteraz mam z toho traumu.... napr... ked som chcel zo seba vidam maximum taak som sa ,,zesral" .... ked som nemal energiu,.. tak som zablikal a vyrazilo nam poistky... od vtedy chcem byt ako kačer DONALD
mala by som byť spokojná s tým čo mám a každý deň si to hovorím keď vidím čo sa tam vonku nám všetkým deje... na druhej strane... xcela by som byť normalnejšia ale idol nemám.. necem byť ako "nakreslená" ako tie hviezdy
xi tak ja teda nechcem vyzerat ako ben afleck xixiix no tak kedysiii som mala idoly...taka cholito z divokého anjela xi ale to bolo uz dáávno a teraz mám dosť starostí zostať sama sebou...budem rada keď sa mi to podarí
jasné! ja sama som vzorom pre mnoho ludí v mojom okolí! !!!
ale pravda von. Mám vzor jednom dievčati,ktoré chodí na našu školu... Ale najsmutnejšie na tom je, že som s nou hovorila fakt len pár krát.. a skoro vobec ju nepoznám! ale niečo z nej fest vyžaruje.. je to priam neuveritelné... keby som nebola so s vojim chlapom už 10 mesiacov tak si myslím,že som čistá lesba...
keď som bola menšia chcela som byť Lara Croft...nemyslím tým Angelinu Jolie...len Lara...to bol môj vzor a nič iné som nerobila len som hrala na PS1 tú kockatú Laru
a teraz sa nechcem na nikoho podobať, ešte by som dotyčného urazila, že sa naňho chce podobať niekto taký špatný ako ja
ja sa tiez nechcem podobat na nikoho aj ked btw kazdy mi hovori ze vyzeram jak banasova alebo uma thurman z kill bill ta uz len vtedy zachvaty dostavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale pravda von. Mám vzor jednom dievčati,ktoré chodí na našu školu... Ale najsmutnejšie na tom je, že som s nou hovorila fakt len pár krát.. a skoro vobec ju nepoznám! ale niečo z nej fest vyžaruje.. je to priam neuveritelné... keby som nebola so s vojim chlapom už 10 mesiacov tak si myslím,že som čistá lesba...
Najviac sa mi pacila ta s doby ladovej
a teraz sa nechcem na nikoho podobať, ešte by som dotyčného urazila, že sa naňho chce podobať niekto taký špatný ako ja
Teraz uz chcem byt len sam sebou..a vzorom pre inych pretoze som skoro dokonaly!