Na koľko desatinných miest sa zaokrúhluje na strednej škole?
Myslím to tak, že keď ide učiteľ robiť klasifikáciu na koncoročné vysvedčenie, na koľko desatinných miest by mal zaokrúhliť známku? Môže mi dať napríklad trojku, keď mám priemer 2,45? Alebo by mal počítať len jedno desatinné miesto?
to čo je za otázku? O.o každý inak, a nie všetci sa pri zaokrúhlovaní striktne držia priemeru známok, niektorí prilepšujú (zaokrúhlujú nadol), niektorí zohľadňujú váhu známok, niektorí zase aktivitu na hodinách, a tak ďalej
ucim na strednej skole, nikdy som neuzatvarala znamky podla nejakeho priemeru a nieto este zaokruhleneho na nejake desatinne miesta (okrem toho, kazdy znamka moze mat inu vahu) a odpoved na otazku, ano, moze ti dat z toho aj trojku....
@8 A presne preto som za to, aby ucitel len ucil. Pricom vedomosti ziaka by hodnotil niekto iny. Jednym metrom. A bolo by vidiet aky smejd je ziak a aky smejd je ucitel.
Lebo ucitelia svojim hodnotenim maju dar znicit decku cely zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a môže, prečo by nemohol, ak má napríklad potrebu v celkovom hodnotení zahrnúť aj aktivitu na hodinách, kt. bola nulová, napríklad
Lebo ucitelia svojim hodnotenim maju dar znicit decku cely zivot.
Raz som mala po opravnych pisomkach 2.52 takmer ma rozdrapilo ale nakoniec som dostala aj tak 2