..že môžte zomrieť a hned nato ožiť ..niečo ako klinická smrť, len zapríčinená sebou samym..zo zvedavosti čo uvidíte ked zomierate, či sú pravdivé všetky tie reči o tuneloch, žiarách a spomien
noo...lakalo.... ja yb som chcela este tak na nie minutu ale na mesiac...on by rychlejsie usiel a potom by bolo dooobve hh ale to yb staciolo aj keby som zaspala a nieco pekne by sa mi za ten mesiac snivalo xi...
ja by som totiž bola strašne zvedavá, čo by tí ľudia, ktorých poznám, po mojej "smrti" robili... ako by sa správali, a komu by to bolo tak skutočne ľúto... lebo v poslednej dobre je všade naokolo samá faloš
ale mohlo by to byť zaujímavé tak na chvíľu aspoň to skúsiť...
tak ako podla mna je to vsetko jedna velka nepochopena vec ... je 100%istota ze cloveku prebehne cely zivot pred ocamilebo zoberte si ze takemu 50 rocnemu clovekovi to prebiehanie pred ocami trva presne 50 rokov zamyslite sa nad tym ... inak moj osobny nazor j ze po smrti je len vecna tma , pokoj, klud ako keby dusa presla do vesmiru a tam svojvolne pobehovala medzi planetami proste idylka rozhodne by som si to chcel vyskusat
mozog pracuje este asi dve hodiny po smrti, kym vsetky mozgove bunky neodumru, takze neverim, ze niekt videl skutocne peklo,alebo tunely a svetlo ...su to len nase predstavy..
ja by som to chcela skusit, ale to by som musela sama, pretoze keby ma do "smrti" priviedol nejaky "saman" nejakym jeho cajom alebo cim, vobec to nemusi byt pravda a kto vie co mi on tam nahadzal a mozno to cele boli len halusky... ale zaujimalo by ma ci po smrti je vobec nieco
drobbec: je to tak, že stačí v živote človeku raz len tak medzi rečou spomenúť posmrtný tunel a vec, že ho aj uvidí...za všetko môže mozog, nie nadprirodzené záležitosti (a pochybujem aj, že človek si iba raz vypočuje takéto vidiny)...určité partie mozgu zodpovedajú za tieto úlomky, neviem, ktoré presne, spomenuli sme si len tie, čo sa týkajú spánku (ktorý sa mimochodom tiež nevie dodnes vysvetliť presne prečo spánok postihuje každého organizmu...áno, na pauzu, oddych orgánom..., to je jasné, ale to nerieši dostatočne problematiku spánku), mozog jednoducho obsahuje stopy, ktoré sa ti zjavujú, tebe sa niečo môže zasnívať, predstaviť, a zabudneš na to, závisí, v ktorej fáze spánku si, v klinickej smrti a aj v iných prípadoch človek keď niečo veľmi chce vidieť, nakoniec to aj uvidí, lebo už len tým, že chce, si opakovaním týchto myšlienok utvára stopy, a potom ďalej je to zaujímavé pre verejnosť...ako pre koho...
Necital so mcelu diskusiu vzhadom na tuto pokrocilu hodinu,ale ak to nikto nepisal,tak tie svetla,tunel a pod. sa daju vyvolat aj pomocou roznych "liekov". Napr. pri topeni clovek citi dusenie a tesne pred tým ako upadne do bezvedomia,ma pocit uplneho klud a vyrovnania. Niekde bol minule o otm clanok, zaujímave to bolo velmi.
Hmm Ja by som si to skusil aj na tyzden. Chcel bysom zistit co sa stane, a presne ako @6 kdo si to vobec uvedomi. Ale pacila sa mi aj ta uvaha len tak poskakovat po planetach pekna predstava.
to by chcel vedieť asi každý... asi na tú chvíľu jo... ale keď sa nad tým zamyslím, tak mi tá predstava príde desivá... ľudia čo vraj zažili klinickú smrť a videli svetlo na konci tunela vraj vravia, že tam je tak príjemne, že sa odtiaľ nechceli vrátiť - ani kvôli deťom čo mali na zemi a milovali ich z celého srdca... čiže tam musí byť naozaj dobre... takže asi si na to počkám kým zo mňa nebude babka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Budhisti sa reinkarnuju, krestania idu do neba ci do pekla, moslimovia k alahovi.
Kamos si mysli ze je to ako spanok bez snov, ze je tam vsetko cierne, nic nevidis a nevies o sebe.
ja by som totiž bola strašne zvedavá, čo by tí ľudia, ktorých poznám, po mojej "smrti" robili... ako by sa správali, a komu by to bolo tak skutočne ľúto... lebo v poslednej dobre je všade naokolo samá faloš
ale mohlo by to byť zaujímavé tak na chvíľu aspoň to skúsiť...
len ci by si stihol vyskocit
No a nebol by falšou aj samotný tento proces?
A kto povedal, že pomer rýchlosti života a premietania je 1:1?
Si nevidel video s rýchlym pretáčaním?
Ked zomries naozaj tak si myslim, ze to bude vsetko inak uplne inak.
A klinicka smrt to ako keby nasvacsovala tomu, ze smrti sa musis bat, lebo nevies co bude naozaj ked zomries.
Ale zazit by som mozno aj chcel ktovie ake by to bolo na minutu zomriet a potom sa ozivit
@6 presne,to by som chcela vediet aj ja,kto bude naozaj plakat,kolko ludi mi pride na pohreb a ktori ma odignoruju...
...mohla by to byt velmi zaujimava skusenost...
A čo by ti pomohlo, keby si zistila kto ti príde na pohreb a kto nie?
Ale predsa,nieco je aj take... mysticke .
je falošné to, že by sa konečne ukázal charakter mnohých ľudí?? a ako vydarene sa pretvarujú?? toto by nebola faloš... maximálne tak maličky oblbovák