Po tom, co som byvala na “druhej strane” by som sa uz nie.. max. by som si este den pred pozrela ponuku aby som som vedela odpovedat tak, aby som bola co najvacsi match a premyslim si nejake priklady kedy som sa stretla s niecim co v ponuke spominaju
Nie. Posledných x pohovorov na ktorých som bol boli iba "presviedčacie večere" kedy vedia že ma chcú lebo ma vyhľadali a pohovoru jem v podstate ja tú firmu...
No a pochopiteľne robím pohovory z druhej strany keď ja najimam ľudí, na tie sa pripravujem
Naposledy som meškala asi 20minút, lebo som prišla síce v polhodinovom predstihu,ale na inú adresu, než som mala a potom som si rýchlo volala taxík. Už tam robím štvrtým rokom.
Vždy si prestudujem web firmy odpredu aj odzadu, sociálne siete ak majú. Prípadne rozmýšľam aj nad odpoveďami na otázky, ktoré sa ma môžu pýtať a už pri tom researchy si chystám otázky, ktoré by som chcela vedieť ja Vždy si načítam popredu v mobile CVčko a portfolko keby náhodou aby tam nemuseli čakať než to nájdem
V mojom povolani sa nezvyknu robit klasicke pohovory, kde by mal uchadzac presvedcit. Bola som 4x a vzdy to bolo stretnutie s cielom ukazat mi priestory a prebrat moje predstavy, takze v ramci pripravy som len si len premyslela, na co sa chcem spytat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No a pochopiteľne robím pohovory z druhej strany keď ja najimam ľudí, na tie sa pripravujem