kazdy z vas sa snaži byt "sam sebou" byt niečim inym/odlisny, paradoxne vsak nechcete byt "cudaci" čo vas nuti byt v podstate dalosu rybkou v mory, a prikyvnuť vačšine, ale načo byt jako iny? vsak ked sa pozrem na ten doslovny "zvysok populacie", cel
podla mna ,nokto sa nechce odlisovat,nechce sa vymykat od normalu lebo kazdy podla mna chce aby ho povazovali za normalneho a boji sa mozno krityky ostatnych...no kto je dneska normalny... Kazdy sa len na nieco hra... Celkovo my slovaci,sme velmi konzervatyvny...ja sa napriklad uz tras tesim na hallowina kedy budem opet s kamoskou behat v prezleceni ako prisera po meste ,mi to chyba a v anglicku je to uplne normalne...Asi len treba odvahu..
Krasa , vyzor je docasna vec , osobnost ti ostane do smrti preto sa snazim byt co najspravodlivejsi , nebyt alibista a byt uprimny aspon sam k sebe ked nie k druhym
asi som nepochopila ideu..co znamena byt iny? to ze mam ruzovo-zeleno-oranzove vlasy, nosim dotrhane veci a este dotrhanejsie tenisky? Hadam mi nechces povedat, ze posudzujes ludi podla vyzoru?!
Alebo byt iny nazorovo? a co ak mam nahodou rovnaky nazor ako vacsina?? ci to mam za kazdu cenu vvycnievat z radu??
ja som iny uz len tym ze nesom "in" tj. nenosim skejtacke boty, nemam iPod ani ziadnu inu "i" sracku a nosim Tesco&Carrefour fashion
ale k charakteru...clovek chce byt odlisny preto, aby nasiel svoju vlastnu identitu a chce byt podobny ostatnym, aby nasiel svoje miesto v spolocnosti a takto je to aj o mna...
oooha daľšia podobná diskusia kde sa birdzáci dobre pohádajú...potom sa tu začne vyťahovať emo,a podobné štýli a všetci zistíme že sme len pozeri...bože ľudia serte na to....nech si každý je aký chce...niekto je úplne dárk a ívl niekto zase fičí na disku a mení názory ako ponožky..nehovorím že ja si o týchto ľudoch nemyslím svoje ale práve naopak myslím si veľa vecí o ľudoch ktorý chcú byť tuctový a predsa o tom nezakladám fora...
Podľa mna je to o bezbecí . ked si ako ostatný , rovnaky , zapadneš a nemusíš sa namahať ani bať že ťa budu ostatny odsudzovať koli tvojmu vyzoru a ohovarat ťa . je jednoduche obliekať sa rozpravat podľa dakeho vzoru . nemusíš sa bať konfrontácie s vlastným ja .
No co sa tyka vyzoru tak myslim ze som celkom normalna,priemerna holka...spravanim som vsak velmi komplikovana a koli tomu som uz mala nemalo problemov...
...podla mna je super byt iny... hoci aj cudak...no nie nejaky uchyl urcite je to lepsie ako stale rozmyslat, ze co na to co spravim, poviem alebo co si obleciem povedia ini...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Krasa , vyzor je docasna vec , osobnost ti ostane do smrti preto sa snazim byt co najspravodlivejsi , nebyt alibista a byt uprimny aspon sam k sebe ked nie k druhym
Alebo byt iny nazorovo? a co ak mam nahodou rovnaky nazor ako vacsina?? ci to mam za kazdu cenu vvycnievat z radu??
ale k charakteru...clovek chce byt odlisny preto, aby nasiel svoju vlastnu identitu a chce byt podobny ostatnym, aby nasiel svoje miesto v spolocnosti a takto je to aj o mna...