my zeny sme zvlastne. davame si robit nove ucesy, pol hodinu vyberame aky vzor nechtov chceme, oblecenie na rande si vyberame 3 dni vopred, skusame rozne typy make-upu, davame si robit obocie, rozne depilacie... nechcem generalizovat, lebo urcite sa najdu
ako napísala @5 , chceme sa cítiť pekné proste.. a ak môžeme vyzerať krajšie, prečo nie? každý vie aspoň trocha reálne zhodnotiť ako vyzerá a keď proste viem, že ráno po vyjdení z postele yzerám strašne, ale určité veci mi môžu pomôcť zlepšiť to, tak prečo nie?
@mm47 take stranky necitam. inspiroval ma zivot ked vidim, ze muz si ani nevsimne, ze zena bola u kadernika. vlastne si nevsimne ani cerstvo oholene nohy, ani novu vonavku.
@turion tak to ja neviem, omietku nepoužívam (a myslím si, že s ňou som škaredá, aj keď si dávam občas ceruzku, keď sa ideme fotiť, aby mi trochu vynikli oči), ale už som pochopila, že pre niektoré baby je to dôležité.... hoci aj tak ich raz ich chlap uvidí bez toho a potom...
@cicatrix ja nechápem tomuto. Keď je baba s chalanom. Chalanovi sa páči aká je. Ale prečo sa tá baba machluje ďalej? pre toho chalana? asi nie. myslím aby sa páčila aj iným, aby mala pocit. že dokážem zaujať a upútať aj ostatných. fintia sa hlavne kvôli sebe..
@passko@zrkadlovka@burn@1ivanushka1@turgon@momoglamorous keby som bola jediny clovek na planete ani by ma nehlo sa malovat a paradit. nerobim to kvoli sebe, ja sa citim dobre aj v pyzame. robim to kvoli ludom, aby som ich nestrasila na ulici a kvoli priatelovi, ktory si to aj tak nevsimne
no ja to teda nejako vyrazne neprehanam, ale zas nechcem vyzerat uplne ako strasiak do maku.. lebo faktom je, ze na vzhlade zalezi.. pekni ludia to maju v zivote lahsie.. ani na prvy pohlad si nevsimnes niekoho charakter.asi tak..
Žena sa chce proste cítiť krásne a robí to v prvom rade pre seba.. a nikto ju do toho nenúti podľa mňa Namieste by bolo keby si sa prestala zaoberať malichernosťami ako "prečo si to chlap nevšimne" .. proste si také detaily nevšimnú .. no a tak mu jednoducho povedz "bola som u kaderníčky, mám nový účes, je to pekné ? " a hotovo
Pretože každá žena chce byť krásna ajked muži si to moc neuvedomujú ,čo všetko pre krásu robíme a aby sme sa im zapáčili .A ked je človek krásny istotne bude milovaný a získa lásku .V našom podvedomí je hlavným cielom láska ,máť lásku a byť milovaný .Preto to Skrášlovanie a plus dobrý pocit z toho aspoň ja si to myslím ,že je to tak .
do istej (velmi malej) miery je to v poho. no ked sa tato hranica prekroci, je to proste trapne. chlapi miluju, ked je ich partnerka prirodzena. skoda, ze si to este nepochopila.
Poznáte ten vtip že keď Boh stvoril muža tak bol spokojný lebo všetko na ňom bolo dokonalé, keď ale stvoril ženu nech sa akokoľvek snažil furt sa mu nedarilo po nejakom čase to vzdal a zahlásil: "ˇVeď ona sa domaľuje"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ozaj a preto to iste preco neviete co chcete , lebo ste zeny
a keď vidím takú ženu, ako si ty popísala, tak je mi z toho kvalitne na grc
ale je to preto, lebo sa chceme cítiť pekné... keď sa cítime pekné, tak sme sebaisté a uvoľnenejšie...
@mkamka no daktore sa necitia ani potom pekne lebo pre daktore je este aj to malo..
@cicatrix keď si ich oholíš po dlhej zime, ver mi, všimne si to
Prirodzená krása je ostala de
Na rovinu povedz co chces a nestoj pred niekym pol hodinu ako tela ci si vsimne kazdu zmenu , mame aj vacsie problemy.
Potom si vsimne
Rovnako ako keď baba furt chudne nech sa páči chlapom a väčšine chlapov sa viacej páči baba ktorej trčí špek než tá ktorej trčí rebro.
Incalculable destruction
A realization of purpose
Equal and opposite forces one and the same,
The end of all things cannot be reached,
I imagine a greater place for the future generations of being,
I imagine a greater place,
My devastation has only caused creation, reshaping the multiverse
Incalculable destruction, a realization of purpose
With evolved awareness,
A renewed identity,
I imagine a greater place for the future generations of being,
I imagine a greater place,