Zeee dokazem perfektne robit ludom nervy A neviem Neviem spievat, ani tancovat, kreslit asi priemerne Dalej radsej nekomentujem, shak nebudem na seba hnoj hadzat, no nie?
@7 povedal by som, ze talent je tak 50% uspechu, nie 10%...
a... @0 sakra, tak to som teda riadne hriesny clovek, hovoria mi, ze mam talent na kadeco, akurat ze ja ziaden nerozvijam poriadne...hram basket, zonglujem, venujem sa pantomime, herectvu, flowersticku, diabolu...tocim s ohnom...ale vsetko tak priemerne, v nicom nejak nesvietim v porovnani s ludmi, ktori sa tomu venuju... (niekedy mam z toho normalne depky ...a tak...
@17 tiež som na tom podobne, všetko robím len polovične a ničomu sa poriadne nevenujem, a vlastne ani neviem čomu by som sa mala najviac, lebo neviem na čo mám talent
Ked ja nesom dobrý v skoroničom... v ničom pdostatnom...nemam taky talent ktorý by uznávaly ostatny....čojaviem čoviem také ludí presviečať , hrať hry , často prekuknem človeka ... neviem nemám taký talent ktorý by mi naniečo bol..alebo by som mal sneho osoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Kazdy sme vyjnimocny,ale nie kazdy to o sebe vie.
Zalezi aj od prostredia v ktorom vyrastame a od podmienok ake mame nato aby sme sa rozvijali.
Nadanie nemusi byt len umelecke,ide aj o povahu,staci uplna osobna vlastnost,ktora robi cloveka inym ako su vsetci ostatní.
@5 no taký "talent" má každý, len väčšina sa s ním nechváli a sanží sa ho potláčať :p
osobne si myslím, že mám talent na tanec...len nikdy som to nejako netrénovala a na tanečnú ma dať nechceli
To si ako meral tých 10%?
Pravítkom?
a... @0 sakra, tak to som teda riadne hriesny clovek, hovoria mi, ze mam talent na kadeco, akurat ze ja ziaden nerozvijam poriadne...hram basket, zonglujem, venujem sa pantomime, herectvu, flowersticku, diabolu...tocim s ohnom...ale vsetko tak priemerne, v nicom nejak nesvietim v porovnani s ludmi, ktori sa tomu venuju... (niekedy mam z toho normalne depky ...a tak...
Z teba bude dobrý tréner Kubánskych hokejistov ...
No ja už len keď sa zamyslím aké ťažké je tupcovi vysvetliť čo i len kúsok napr. matiky tak ...
To bol ironicky vyjadrený nesúhlas