Moderná doba má nepriaznive učinky na obyvatelstvo. V moderných státoch je jedným z problémov starnutie obyvatelstva a rodenie detí...
V Taliansku je to len 1,3 dieťaťa na 2 rodičov v priemere (z domácich, ak nerátame prisťahovalcov).
V Nemecku je to podo
Ono je celkom logicke ze taketo nieco by mohlo platit na udrzanie vysokeho prirodzeneho prirastku bielych. Kedze je statisticky dokazane ze vymierame. Ale to by sme nesmeli mat vladu ludi ktorym je jedno nejake zachovanie kulturnej a rasovej identity. S teda takyto zakon by hned zmietli zo stola s tym ze je to diskriminacne pretoze to porusuje ludske prava : viď "vsetci ludia su si rovni bez ohladu na farbu pleti , vierovyznanie atd".
Inak v Rusku neviem ci prave ti chudobni nie su povacsine ineho etnika to jest Čečenci , Tadžikistanci a kadekto , ktori prišli do krajiny za pracou. Takto si to doslova odšukaju , dostanu peniaze a mozu zmiznut prec
@majo16 Tak čo sa tej politiki týka, v Banskobystrickom kraji sa bude teraz rodiť možno viac detí
A k tým Cecensom - nevyznám sa v obyvatelstve Ruska tak, aby som vedel kdo to presne je...
Ale v roku 2010 tvorili Rusi 79% obyvatelstva a v roku 2012 už 81%, takže tak, možno ten zákon platí iba pre Rusov, čo ja viem...
@obliviate taaakže, o 40 rokov tu bude este kopa z nás, a.... tuto na Slovensku nie sme bohatí, tu je to v poriadku este (ak nerátame cigánov), najmä na Západe Slovenska...
Ale vo Francuzsku, Nemecku, Velkej Británii, tam je Moslim za Moslimom, tam ti kedykolvek podpália dom aj vsetko, a o 40 rokov sa ich počet niekolkoznásobí, čiže čím menej ludí, tým lepsie, ale nie je dobré ked je stále viac a viac čiernych a menej a menej bielych...
A napríklad v Rusku je len 8/9 obyv./km2, na Sibíry je len asi 1 obyv. /km2....A sibír tvorí nejak 70% velkosť uzemia...
Cize tento zákon by v niektorých prípadoch mohol byť dobrý
1. Dieťa nie je živnosť.
2. Ak na to aby si sa rozmnožil potrebuješ peniaze od štátu možno si neschopný a bolo by lepšie aby si svoje geny nešíril ďalej.
3. Počet obyvateľov nie je hra. Na svete je dosť ľudí.
Nehovorím, štát by mal podporovať rodiny s deťmi ale z úplne iných dôvodov.
@james144 už to písem druhý krát...
V Rusku je len 8/9 obyv. na km2 a počet obyvatelov klesal, čiže nevidím dôvod prečo by tam ten zákon nemal byť....
A v EU to bude onedlho podobné, v Paríži tvoria prisťahovalci stvrtinu obyvatelstva...
@qwedsayxc
1. Mňa prisťahovalci vôbec netrápia. Koľko slovenských prisťahovalcov je vo svete?
2. Slovensko má vyššiu hustotu zaľudnenia ako Čína. Znamená to že v Číne je ľudí málo alebo u nás veľa?
@james144 To preto lebo cigáni maju u nás v priemere 5 detí, a možno maju aj 10 a ani o tom sami nevedia....
Ak by sme povyhadzovali vsetkých cigánov zo Slovenska, tak je nás tu ovela menej, a potom by si uvidel ten diagram, každý rok by nás bolo o 150 000 menej.....
A vyssiu hustotu nemáme, máme nejak 111/km2 a CIna ma 136/km2....
A nehovorím o Slovensku, ale napr. o Nemecku, kde je síce 255/km2, ale hovorím o BUDUCNOSTI, ked tam bude 100/km2... To je tiež dosť, ale proste EU si musí zachovať vela obyvatelov aby na nás nemal zvysok sveta...
Hovorím nie je to PC hra. Dúfam že nemáš v skutočnosti viac ako 15. Ak si myslíš že naša vedúca pozícia vo svete závisí od počtu tak si úplne mimo. Sám tvrdíš že cigáni majú veľa detí. A pozri sa ako poväčšinou žijú... Nie úplne opačne je správna cesta. Menej deti, dôkladná výchova, kvalitné vzdelanie to je to vďaka čomu máme prevahu. Produktivita práce je vysoká, mortalita nízka. Niet dôvodu prečo by nás malo byť viac. Toto je cesta len z pohľadu prízemného rasistu a tupého nacionalistu.
@james144 tak ale ked nás je stále menej (bielych)
A môže byť dôkladná výchova aj ked je detí viac.
A nehovorím že vsade, napríklad na Slovensku je na svoju velkosť ludí dosť.
Ale v Rusku, Kanade, Islande, Finsku, Svedsku, Norsku a vsetkých, najmä severských státoch, je počet obyvatelov velmi nízky...
V Kanade napríklad len 3,5 obyv./km2 (myslím).
Ja nehovorím že nás má byť viac, ludí na Zemi má byť menej, ale v Cine, Indii, Pakistane, Nigérii...
Nie v EU...
ano, a neviem preco by to malo platit pre vsetkych rovnako, podla mna je uplne normalne ak narodny stat poskytuje obcanom statotvorneho naroda nadstandardne vyhody.
a je mi uplne jedno ci to niekto oznaci za diskriminaciu.
Ziadna krivka obyvatelstva nemoze za to, ze niektori mate posrate zivoty plne komplexov a hladate si na to vyhovorky vsade naokolo (len nie u seba). Nechapem, ako by mohol zdravy a vyrovnany clovek viest taketo stupidne, nic neriesiace a totalne nelogicke reci, nech uz je situacia okolo neho akakolvek.
V Rusku vela parov nema viac ako 1 dieta, lebo proste nemaju nato peniaze, aby to uzivli a vsetko poplatili, nie preto, zeby nechceli, co je problem bielych v EU. V EU daj taky bonus a budes mat miesto 5 deti na pristahovlaca 10 deti....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inak v Rusku neviem ci prave ti chudobni nie su povacsine ineho etnika to jest Čečenci , Tadžikistanci a kadekto , ktori prišli do krajiny za pracou. Takto si to doslova odšukaju , dostanu peniaze a mozu zmiznut prec
A k tým Cecensom - nevyznám sa v obyvatelstve Ruska tak, aby som vedel kdo to presne je...
Ale v roku 2010 tvorili Rusi 79% obyvatelstva a v roku 2012 už 81%, takže tak, možno ten zákon platí iba pre Rusov, čo ja viem...
@obliviate taaakže, o 40 rokov tu bude este kopa z nás, a.... tuto na Slovensku nie sme bohatí, tu je to v poriadku este (ak nerátame cigánov), najmä na Západe Slovenska...
Ale vo Francuzsku, Nemecku, Velkej Británii, tam je Moslim za Moslimom, tam ti kedykolvek podpália dom aj vsetko, a o 40 rokov sa ich počet niekolkoznásobí, čiže čím menej ludí, tým lepsie, ale nie je dobré ked je stále viac a viac čiernych a menej a menej bielych...
A napríklad v Rusku je len 8/9 obyv./km2, na Sibíry je len asi 1 obyv. /km2....A sibír tvorí nejak 70% velkosť uzemia...
Cize tento zákon by v niektorých prípadoch mohol byť dobrý
1. Dieťa nie je živnosť.
2. Ak na to aby si sa rozmnožil potrebuješ peniaze od štátu možno si neschopný a bolo by lepšie aby si svoje geny nešíril ďalej.
3. Počet obyvateľov nie je hra. Na svete je dosť ľudí.
Nehovorím, štát by mal podporovať rodiny s deťmi ale z úplne iných dôvodov.
V Rusku je len 8/9 obyv. na km2 a počet obyvatelov klesal, čiže nevidím dôvod prečo by tam ten zákon nemal byť....
A v EU to bude onedlho podobné, v Paríži tvoria prisťahovalci stvrtinu obyvatelstva...
1. Mňa prisťahovalci vôbec netrápia. Koľko slovenských prisťahovalcov je vo svete?
2. Slovensko má vyššiu hustotu zaľudnenia ako Čína. Znamená to že v Číne je ľudí málo alebo u nás veľa?
Ak by sme povyhadzovali vsetkých cigánov zo Slovenska, tak je nás tu ovela menej, a potom by si uvidel ten diagram, každý rok by nás bolo o 150 000 menej.....
A vyssiu hustotu nemáme, máme nejak 111/km2 a CIna ma 136/km2....
A nehovorím o Slovensku, ale napr. o Nemecku, kde je síce 255/km2, ale hovorím o BUDUCNOSTI, ked tam bude 100/km2... To je tiež dosť, ale proste EU si musí zachovať vela obyvatelov aby na nás nemal zvysok sveta...
Hovorím nie je to PC hra. Dúfam že nemáš v skutočnosti viac ako 15. Ak si myslíš že naša vedúca pozícia vo svete závisí od počtu tak si úplne mimo. Sám tvrdíš že cigáni majú veľa detí. A pozri sa ako poväčšinou žijú... Nie úplne opačne je správna cesta. Menej deti, dôkladná výchova, kvalitné vzdelanie to je to vďaka čomu máme prevahu. Produktivita práce je vysoká, mortalita nízka. Niet dôvodu prečo by nás malo byť viac. Toto je cesta len z pohľadu prízemného rasistu a tupého nacionalistu.
A môže byť dôkladná výchova aj ked je detí viac.
A nehovorím že vsade, napríklad na Slovensku je na svoju velkosť ludí dosť.
Ale v Rusku, Kanade, Islande, Finsku, Svedsku, Norsku a vsetkých, najmä severských státoch, je počet obyvatelov velmi nízky...
V Kanade napríklad len 3,5 obyv./km2 (myslím).
Ja nehovorím že nás má byť viac, ludí na Zemi má byť menej, ale v Cine, Indii, Pakistane, Nigérii...
Nie v EU...
zákon musí platiť pre všetkých rovnako, takže zrejme by sa takého práva dočkali aj cigáni, čo by znamenalo koniec európskej civilizácie ako takej
a je mi uplne jedno ci to niekto oznaci za diskriminaciu.
@dumbar Prečo si myslíš že by si mal mať iné práva ako ktorýkoľvek iný obyvateľ SR?
stačilo napísať "multietnický štát"
lebo som slovák v slovenskej republike. a keby si lepsie cital, tak vies, tak som nepouzil výraz práva, ale nadstandardné výhody.