Ahojte, chcela by som sa opýtať,čo také si najviac sťahujete do mobilu z MARKETU. Je tam množstvo výberov-hry,aplikácie....ale veľa vecí nepoznám. Môžete mi poradiť???ďakujééééém
Ako prvé si stiahni Go Launcher - je to výborné prostredie, ktoré sa dá všemožne personalizovať, nahradzujúce HTC Sense, alebo čokoľvek iné tam máš pôvodne.
V rýchlosti čo ma napadne: Simple calendar widget, Powerful Switchman, My Tracks, Google Translate, Meteoservis, Sunrise Sunset, Windalert, Meteor Shower Calendar, Battery Watcher Widget, Traffic Counter Extended, Dolphin Browser, Bluetooth File Transfer, Documents To Go, ES File Explorer, Voice Recorder, Note Everything, MixZing Media Player, Go!Chat, Meebo, Skype, Fring, Stocks, Commodity Prices, Gold Silver Prices Tracker, pFinance, ToDo List Widget, SailDroid, Hacker's Keyboard, Google Sky Map, AndCAD.
Hry veľmi nepoznám, ale rozhodne skús Angry Birds, to je fakt sranda , prípadne ešte Pool Master Pro.
ale tie Launchery nesmierne žerú batériu. 2x tak rýchlo sa vybije telefón, ale pritom aj tak nevydržia tieto mobily tak veľa. Ja mám v mobile iba tie najpotrebnejšie veci, ako napr: Battery indicator - je to aplikácia, ktorá ti ukazuje číslom, koľko má percent tvoja batéria. Foursquare - to nevysvetľujem. Zedge - to je aplikácia, pomocou ktorej si vieš sťahovať rôzne pozadia, zvonenia std. Mám tam Opera mobile - je to prehľadávať, rýchlejší. Zopár hier, ako napr: Angry Birds, Racing, Mahojong. Mám tam AVG antivírus - ten sa určite zíde! a ešte GO SMS pro - to je aplikácia, poocou ktorej si vieš spraviť rôzne zaujímavé pozadia na sms, a the Weather channel - na počasie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
V rýchlosti čo ma napadne: Simple calendar widget, Powerful Switchman, My Tracks, Google Translate, Meteoservis, Sunrise Sunset, Windalert, Meteor Shower Calendar, Battery Watcher Widget, Traffic Counter Extended, Dolphin Browser, Bluetooth File Transfer, Documents To Go, ES File Explorer, Voice Recorder, Note Everything, MixZing Media Player, Go!Chat, Meebo, Skype, Fring, Stocks, Commodity Prices, Gold Silver Prices Tracker, pFinance, ToDo List Widget, SailDroid, Hacker's Keyboard, Google Sky Map, AndCAD.
Hry veľmi nepoznám, ale rozhodne skús Angry Birds, to je fakt sranda , prípadne ešte Pool Master Pro.