Ktorý je váš najneobľúbenejší citát, že keď ho niekto vysloví alebo ho niekde vidíte napísaný tak sa vám nožík vo vrecku otvára. môžete napísať aj viacero keď si neviete vybrať.
"Peniaze sú dôležité, na vzhľade záleží a vzťah je len o sexe! Welcome to reality." akože je to viacmenej pravda, a aj sa mi to páčilo istý čas, ale teraz to všade vysí a mne to príde, že nikto to nemyslí vážne, len to každy všade vešia....
a všetky hlúpe vety typu " nikto sa ma napýtal či sa chcem narodiť tak mi nekážte ako mám žiť" O____________O toto je asi najtrápnejší "citát" aký som kedy zahliadla/započula.
Nie je to citát,ale "Kvoli nikomu sa meniť nebudem.Som aký som,keď sa ti nepáči tvoj problém" a príde jeden človek a daná osoba je zmenená na nepoznanie.
Alebo: "Nehovor mi p*ča,budú si nás mýliť" Trapás.
mam w profile. podla seba sudim teba; za pravdu sa kazdy bije (pouzivane furt v uplne odveci kontexte); lepsie je zhoriet ako vyhasnut... ked mi napadne, este sem pripisem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a potom tie také večnesaopakujúceoznamkovécitáty
a ešte sa vždy smejem na tom, keď zasa raz v nejakom profile vidím "vy sa mi smejete, že som iný, ja sa smejem vám, že ste všetci rovnakí"
A všetko to being yourself.. ono posolstvo je fajn, ale kým iným vôbec možno byť?
+ priateľstvo je krehká niť etc
a všetky hlúpe vety typu " nikto sa ma napýtal či sa chcem narodiť tak mi nekážte ako mám žiť" O____________O toto je asi najtrápnejší "citát" aký som kedy zahliadla/započula.
Alebo: "Nehovor mi p*ča,budú si nás mýliť" Trapás.
potom aj-> gratulujem rodicom,že maju take sikovne dieta ako ja
ked som sa narodil,diabol si povedal:"no do riti,konkurenica"
tak tieto fakt nemusim.. a naslo by sa aj milion podobnych vyrokov,ktore sa tvaria ako citaty
to mam akoze kazdy den preplakat na posteli, dopice?!
"Panebože, daj mi trpezlivosť znášať veci, ktoré zmeniť nemôžem..."
Túto časť citátu NENÁVIDÍM, keď mi to mamka ZASA opakuje hneď potom, ako mi povedala: "Vyžaluj sa mi!"
Tak ja sa jej akože vyžalujem, nechcem tým nič riešiť, len jej poviem, čo si myslím, keď to už odo mňa proste chcela počuť a potom mi povie toto!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Jediny dovod preco ta niekto nenavidi je, ze chce byt ako ty."
neviem ci je to presne takto, ale to je taka kokotina ze by som zabijala ked to vidim!!! uplne ze fcdtkuggfguifewiouwugbzwausfdzbfgwuzgrtnbbg
Láska je lod' života, bud' dopláva alebo stroskotá
WTF??
a tie ostatné FB kraviny
,,len tri slová v srdci maj:miluj, trp a odpúšťaj"
tento citát nemôžem už vyše dekády, lebo si myslím, že martýrstvo nie je práve dobrý životný štýl..............
a potom kks neznášam keď niekto ZLE použije Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš v súvislosti s tým že sa nevráti k frajerovi.....argh...
som sa rozčúlila akurát z toho