podla mna jedna z najhorsich zamestnani je byt v ozbrojenych zlozkach.. napriklad policajti... kazdemu su na smiech, musia davat pokuty, buzerovat, su buzerovani, musia sa nadrapovat s barjakymi feta
@interrupcio tak napr. v kuchyni maju kameri to by bolo prve co by ma hnevalo potom ze tam robis nenormalne hodiny za uplne nizku mzdu dokonca aj za rovnosatu ti ztrhnu z vyplaty a ak nedaj boze ti musia poskytnut ubytovanie tak ako tu v rakusku poskytuju pre slovakov tak napr. sa tlacia siedmi v dvojizbovom byte a za to si ztrhava firma velky najom takze v konecnom dosledku nezarobis nic si od rana do vecera vpraci ziadne sukromie len buzerovanie od nadriadenich (pisem cez tel tak sa ospravedlnjujem za pripadne prav. chyby)
ja by som sa ako sudca cítila strašne psychicky zle na tom...poznám jedného sudcu a ten mi rozprával, aký je to niekedy ťažký job...
Ale myslím že sa nedá optimálne posúdiť, že ktorá práca je dobrá a ktorá zlá. Sú ekonómovia, ktorí svoju prácu neznášajú a smetiari, ktorí ju milujú...takže by som povedala, že jak vo všetkom tak aj tu platí staré známe "ako kedy a pre koho"
@ruderenee áno, (teda vraj) a okrem toho ideš do dôchodku v 40tke....samozrejme, dobrý plat, to je subjektívne, ale v tomto som to myslela tak že lepší než ten čo dostávajú učiteľky
podla mna policajti sa maju dobre ,nič nerobia vozia sa autami a napokon v 40ke idu do dochotku a nadalej možu robiť ,,,neje to skvele ,, ja by som robil policajta
určite učitelia, predtavte si, aké by to bolo byť medzi bandou debilov (aspoň naša trieda . Veď si predstavte, akí sú starí učitelia "mimo", jeden nám začal rozprávať, aká to je nebezpečná práca, že ho môžme napadnúť a zabiť, že má z toho každodenný stres ...ale určite ich je viac, hlavne tie práce s ľuďmi, lebo tí teda vedia, ako nasrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale myslím že sa nedá optimálne posúdiť, že ktorá práca je dobrá a ktorá zlá. Sú ekonómovia, ktorí svoju prácu neznášajú a smetiari, ktorí ju milujú...takže by som povedala, že jak vo všetkom tak aj tu platí staré známe "ako kedy a pre koho"
a narozdiel od policajta mu za to ani dobre nezaplatia
Hej, musia dávať pokuty, veď z čoho by mali na chlast vo vedľajšom bare? Práve popíjajú za mojich 15 e
Moe A.C.A.B!
a najtazsie je zverolekar, nikto ma nepresvedci o opaku