Kto je podľa Vás najkrajší muž/žena? (Verejne známe osoby
Pre mňa určite, z chlapov: James Hetfield, Tuomas Holopainen, Perttu Kivilaakso, George Clooney, Manuel Neuer, Xabi Alonso a Lewandowski a ženy určite Megan Fox,Emma Watson a Mila Kunis
Mne sa koľkokrát páčia baby na ulici viac, ako vo filmoch. Čo ja viem, veď Emma Watson je pekná hej, aj sa mi páči Emma Stone, aj tá čo hrala Alicu, aj napr. tá dcéra Vtierky Castle (či ako to je), Dakotu Fanning mám hrozne rád a ona nie je nejaká krásna, aj Rory z Gilmoriek som miloval kedysi, Nicole Kidman aj.... Proste bledé
Hmm, zeny:
Eva Green, Simone Simons, Emily Blunt, Carey Mulligan
A este million Tumblr modeliek a youtuberiek, nad ktorymi sa mi nechce uvazovat, ale urcite moj zoznam nie su vsetko stihe belosky, len tie su najznamejsie.
Astrid Bergès-Frisbey, Monica Bellucci, Eva Green, Maria Grazia Cucinotta, Chloë Grace Moretz, Gemma Arterton, Kate Mara, Jennifer Garner, Katheryn Winnick, Amy Lee, Olga Kurylenko, Sarah Gadon, Marina Aleksandrova, Rachel Weisz, Varvara, Aina (z Blackthorn)
A súhlasím s @5. Veľakrát sa nestačím čudovať aké krásne ženy na Slovensku máme.
Muž David Fimmel ako Ragnar Lothbrok a Benedict Cumberbatch
Žena Emma Watson, Emilia Clarke a Nicole Kidman
inak, cítim sa trocha divne, aj napriek tomu, že som hetero som začal automaticky písať mužov a nad ženami som musel trocha rozmýšľať
@kikki ble vy teda mate vkus...tak jednozancne povolanim aj vizazou keby som bol zena : Andreas Mikkelsen, a zo zien Olivia Wildeová, Amanda Seyfriedová, a v Spectre sa mi pacila aj Léa Seydoux a ta Belluci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale nemám veľmi prehľad medzi slávnymi ľuďmi...
Eva Green, Simone Simons, Emily Blunt, Carey Mulligan
A este million Tumblr modeliek a youtuberiek, nad ktorymi sa mi nechce uvazovat, ale urcite moj zoznam nie su vsetko stihe belosky, len tie su najznamejsie.
chlapi: Colin Firth aaaargh
a zo žien vela,nechce sa mi vypisovať všetky so zaujímavými očami
Z mužov SNOWDEN ! A ešte Winter Soldier z Captain America... a Jaqen z GOT...a Messi.
A ešte kadejakí random dlhovlasí rockeri, ale to tak len na pozorovanie
a z chlapov, neviem no, zase ma napadá jedine Kvarforth
a zo zien.. britney bola kedysi velmi pekna, kim k. , jesica alba, megan fox, ariana grande
A súhlasím s @5. Veľakrát sa nestačím čudovať aké krásne ženy na Slovensku máme.
Gregg Sulkin
a je ich viac ale nechce sa mi teraz nad tým premýšlať
josh homme
A neviem si vybrať jednu ženu, no jedna z týcho: Nina Dobrev, Emma Roberts, Selena Gomez, Taylor Swift, Emilia Clark, Ashley Benson
z muzov jedine to bol Paul Walker, kvoli tomu chlapovi by som sa kludne stal gayom
A opacne pohlavie vsetci vieme ofc ale aj tak napisem no Aleks a mlady Depp
No a zo žien asi Mila Kunis
Žena Emma Watson, Emilia Clarke a Nicole Kidman
inak, cítim sa trocha divne, aj napriek tomu, že som hetero som začal automaticky písať mužov a nad ženami som musel trocha rozmýšľať
muži: Greg T Brown, Eddie Redmayne, Evan Peters, Tom Payne, Maxi Iglesias ...
vedela by som ich strašne veľa vymenovať ale toto sú takí top, ktorí mi hneď napadli
Colin Farrell alebo James Franco
a este ryan gosling a brad pitt a tak sak to vsetci pozname
u muzov sa to strieda a nejak extra vzhlad nevnimam.