Dlhšie mi vŕta hlavou: ženy a muži majú rozdielne preferencie keď ide o výzor...
Podľa prieskumu si väčšina mužov myslí, že najlepšia mužská postava je nabúchaný svalovec s oceľovým bruchom.
Avšak najlepšia mužská postava je podľa žien atletická, obratná, vyšportovaná.
Osobne som v škole raz zažil ako sa skupinka báb rozprávala o tom že "ktorá žena je podľa nich najkrajšia", alebo "ako by oni chceli vyzera", ale nič z toho sa mi moc nepáčilo!
Takže, obyvatelia birdzu. Hoďte sem obrázky.
Konkrétne, birdzáčky hoďte obrázok ženy ktorá sa vám najviac páči, a birdzomuži hoďte obrázok muža ktorý je podľa vás najkrajší muž (no homo)
No neviem konkretne, ale myslim, ze nejaky typek v kosielke, alebo v sacku, s dlhsimi vlasmi, strniskom, nejakymi vyraznejsimi ocami, opaleny s mierne vysportovanym telom a zilnatymi rukami by zozal uspech u vacsiny zien
a inac k @0 To je asi tak nejak, ze chlapom sa pacia aj taki co uz sa zenam zdaju moc nabity, lebo muzi by sa takou postavou predvadzali aj pred muzmi, proste zalezitost ega a zas zeny (ofc niektore) obdivuju nejake modelky, pritom plno muzov by taku modelku nechcelo, ale normalnejsiu babu s plnsimi stehnami a tak no to su take idealy, za ktorymi sa kazdy nahana, ale realne ich ludia ani vlastne nechcu.
ja sa asi netrafím do vkusu väčšiny ale chcem sa vyjadriť mne sa páčia ženy ktoré sú proste brutálne chudé (nemyslím anorektičky), proste ma nudia typické ženské tvary, páčia sa mi také dosky. a krátke vlasy, výrazné črty tváre a tak.
no a na chlapcoch sa mi páčia velké fúzy a brady a výzarné tmavé oči a v poslednej dobe sú mi obzvlášť sympatické také malé pivné brušká (ale fakt len také nenápadné, že sa to stratí pod oblečením ale ked sa vyzlečie tak ho možem hladkat na brušku awww :3)
a nemôžem tu radšej hodiť obrázok úplne krásneho muža? lebo obrázky pekných žien..nemám nejakú vysnenú ženu, skôr muža @Foxylady ježiši tie pivné brušká, toto mi stále kamoška o tomto hovorí a najlepšie je, keď o pivnom brušku začne hovoriť pri jej priateľovi (ktorý také trochu má) a potom ho za to pivné bruško pohladká dosť komické..akoby si vychovávala v jeho bruchu nejaké dieťa alebo čo.
@sjiu nee šak ono je to proste zlaté. ja som mala boyfienda s bruškom a to bolo tak awww no uplne krásne. a vlastne všetci chlapi čo sa mi páčili v poslednej dobe boli tak trochu pupkatí
proste ma už nudia tie klasické archetypy vyšportovaného atletického chlapa a ženy v tvare presýpacích hodín. ja už chcem niečo iné
no ono sa to ťažko takto ... a nedokážem určiť najkrajšieho muža, možno iba určitý typ ktorý sa mi páči ... na veľa mužov si ale dokážem povedať že ,,ten je fakt pekný, chcel by som vyzerať ako on,, .. ale ľahšie sa mi to hodnotí z pohľadu ženy, čiže to asi usúdim v zmysle že po akých typoch by som išiel keby som žena, aké typy by sa mi páčili ...
čiže do tváre asi mix niečoho takéhoto :
alebo niečo takéto :
alebo aj takéto niečo napríklad :
no a čo sa týka postavy tak taká tá klasická mierne vypracovaná postava na mužovi dajme tomu toto :
pri tom hladaní obrázkov som normálne cítil ako sa mi scvrkáva penis z tých mužov ale hej , keby som žena tak z takýchto typov nejakých mám mokré nohavičky
Ja si na zenach vsimam tvar a nohy a celkovo ma pritahuju vysoke stihle dievcata, ked sa mi paci v tvari ma pekne oci sladku tvaricku a spravny tvar noh, tak ju oslovim a vypytam si od nej kontakt alebo jej dam vizitku, plne tvary nemam rad, a nizke baby si moc nevsimam.
Sa mi paci rooney mara, sestry sossamon a lindberg, evka green a asi 2615183 dalsich ktore mi teraz nepridu na um vratane velkeho mnozstva instagram "modeliek"
videla som podla mna najkrajšiu ženu, ale neviem či ju ešte nájdem lebo to nebola celebritka len obyč žena z netu
aj to nebola že najkrajšia najkrajšia...lebo také nie je ...proste jedna z najkrajších....je nemožné vybrať len jednu...ani muža by som len jedného nevedela vybrať ......viete čo scrollovala som kvoli nej pol hodku a nakoniec som zistila že ani nie
viete čo pre mna je ona najkrajšia
a basta
teraz letia kardashianky a všetok beauty štandard určujú ony ....ale mne sa nelúbia pretože niesú real
ja sa strašne bavím na tom, ako baby tu nemajú problém capnúť čokoľvek a všetky chalanské komentáre musia mať no homo dodatok
á, neviem sem capnúť najkrajšiu ženskú, lebo mi nenapadá konkrétne žiadna, kt. by som vedela nájsť váu fotku, ale často sú proste desne pekné, len nikdy sa nezjavia v takýchto diskusiách, no
Súhlasím s @33 zo žien je pre mňa najkrajšia Emma Watson práve pre jej jemné dievčenské črty tváre, štíhlu postavu a celkovo pôsobí veľmi prirodzene.
Čo sa týka mužov, nepáčia sa mi svalovci, ani dlhovlasí a bradatí. A neprídu mi pekné ani príliš ostré črty tváre. A mierne vypracovaná postava je top.
len ja by som tak nechcela vyzerat asi. je vela rozkosne peknych dievcat, ktorych vyzor by som mile rada prijala, ale takto doko krasni ludia ma tak trocha aj desia .)
praveze baby maju super vkus, krasne idoly mate.
Podla mojho dobre vyzerajuci su J. Depp, D. Radcliffe, L. Dicaprio, E. Iglesias, B. Pitt. A opakom pekneho je asi S. Stalone hoci popravde ja mam za idoly skaredych muzov so svalmi, pride mi to viac dosiahnutelne. Najhorsie je, ze obe byvalky ho nemali rady, asi preto sme sa rozisli.
Proste na takéto tváre baby letia - doslova. A je jedno kolko z vás tu napíše že sa vám nepáči, keby ste takého videli v meste tak pol dna ho ešte máte v hlave a keby sa na vás pozrel či usmial tak aj mesiac.
Modré veľké oči, úzka tvár, biela čistá pleť, čierne dlhé vlasy, úzky pás, širšie boky a pekné guľaté prsia. Taká baba sa mi páči.
Z Birdzu sa tomuto ideálu najviac približujú @simkkka a @P5ka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Podľa prieskumu si väčšina mužov myslí, že najlepšia mužská postava je nabúchaný svalovec s oceľovým bruchom.
Avšak najlepšia mužská postava je podľa žien atletická, obratná, vyšportovaná.
Osobne som v škole raz zažil ako sa skupinka báb rozprávala o tom že "ktorá žena je podľa nich najkrajšia", alebo "ako by oni chceli vyzera", ale nič z toho sa mi moc nepáčilo!
Takže, obyvatelia birdzu. Hoďte sem obrázky.
Konkrétne, birdzáčky hoďte obrázok ženy ktorá sa vám najviac páči, a birdzomuži hoďte obrázok muža ktorý je podľa vás najkrajší muž (no homo)
no a na chlapcoch sa mi páčia velké fúzy a brady a výzarné tmavé oči a v poslednej dobe sú mi obzvlášť sympatické také malé pivné brušká (ale fakt len také nenápadné, že sa to stratí pod oblečením ale ked sa vyzlečie tak ho možem hladkat na brušku awww :3)
@Foxylady ježiši tie pivné brušká, toto mi stále kamoška o tomto hovorí a najlepšie je, keď o pivnom brušku začne hovoriť pri jej priateľovi (ktorý také trochu má) a potom ho za to pivné bruško pohladká dosť komické..akoby si vychovávala v jeho bruchu nejaké dieťa alebo čo.
proste ma už nudia tie klasické archetypy vyšportovaného atletického chlapa a ženy v tvare presýpacích hodín. ja už chcem niečo iné
čiže do tváre asi mix niečoho takéhoto :
alebo niečo takéto :
alebo aj takéto niečo napríklad :
no a čo sa týka postavy tak taká tá klasická mierne vypracovaná postava na mužovi dajme tomu toto :
pri tom hladaní obrázkov som normálne cítil ako sa mi scvrkáva penis z tých mužov ale hej , keby som žena tak z takýchto typov nejakých mám mokré nohavičky
No a povedal by som že method to v @6 vystihol perfektne...
Vsetci su krasni
tutok je aj nenamalovana
» scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/120885...
aj to nebola že najkrajšia najkrajšia...lebo také nie je ...proste jedna z najkrajších....je nemožné vybrať len jednu...ani muža by som len jedného nevedela vybrať ......viete čo scrollovala som kvoli nej pol hodku a nakoniec som zistila že ani nie
viete čo pre mna je ona najkrajšia
a basta
teraz letia kardashianky a všetok beauty štandard určujú ony ....ale mne sa nelúbia pretože niesú real
á, neviem sem capnúť najkrajšiu ženskú, lebo mi nenapadá konkrétne žiadna, kt. by som vedela nájsť váu fotku, ale často sú proste desne pekné, len nikdy sa nezjavia v takýchto diskusiách, no
@sjiu Pivné brušká sú top!
Michael Fassbender
» theredlist.com/media/database/...
» img0.ndsstatic.com/wallpapers/b645...
Čo sa týka mužov, nepáčia sa mi svalovci, ani dlhovlasí a bradatí. A neprídu mi pekné ani príliš ostré črty tváre. A mierne vypracovaná postava je top.
len ja by som tak nechcela vyzerat asi. je vela rozkosne peknych dievcat, ktorych vyzor by som mile rada prijala, ale takto doko krasni ludia ma tak trocha aj desia .)
Podla mojho dobre vyzerajuci su J. Depp, D. Radcliffe, L. Dicaprio, E. Iglesias, B. Pitt. A opakom pekneho je asi S. Stalone hoci popravde ja mam za idoly skaredych muzov so svalmi, pride mi to viac dosiahnutelne. Najhorsie je, ze obe byvalky ho nemali rady, asi preto sme sa rozisli.
najkrajsia je jednoznacne Lily Collins a bola Audrey Hepburn!
» coolspotters.com/files/photos/74...
Proste na takéto tváre baby letia - doslova. A je jedno kolko z vás tu napíše že sa vám nepáči, keby ste takého videli v meste tak pol dna ho ešte máte v hlave a keby sa na vás pozrel či usmial tak aj mesiac.
Z Birdzu sa tomuto ideálu najviac približujú @simkkka a @P5ka
» i.huffpost.com/gen/4056148/thu...
je ich moc... le Angelina je prvá