v skolke a skole som nebola spokojna, na zakladke este menej ...stredna bola uplne namakana, ale aj to az od takych 17tich rokoch ked so mnou prestala kruto plieskat puberta, takze davam 18-20...kedze dnes aj oslavujem svoju 20tku
ked som bola dieta , nevedela nic poriadne o svete a mala ten svoj xD .. i ked suhlasim ... 20-23 je obdobie v ktorom som teraz a nestazujem si xD ale ja som asi spokojna stale ... postaram sa o to aby som bola
Som sice v tom veku teraz ale zažila som v tomto období najviac príjemných zážitkov, spoznala kopec skvelých ľudí, život sa mi začal hýbať vpred.
a @tomas s tebou úplne súhlasím, treba dohovoriť tým Japoncom, nech sa činia o chvíľku zostarnem a nebolo by zlé vrátiť sa späť do určitého veku a zaspomínať si.
čím som staršia tým sa cítim lepšie aj vyspelejšie...dala som 18-20 ajkeď ešte neviem čo ma do 20ky čaká,verím že bude stále iba lepšie chcela som označiť najprv 15-17 ale 15ku som si dosť pretrpela a v 20ke končím strednu školu čoho sa naozaj neviem dočkať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
v 18-20 som bol najstastnejsi a najspokojnejsi
v 20-23 som mal najzaujimavejsi zivot a najviac zazitkov
a od 24 mam najbohatsi financne zivot
sakra ja neviem
ale po pravde asi 18-20 bolo naj, ale nie kvoli veku, ale kvoli tomu co sa dialo vtedy
Starý bocian? A tie sa ozaj dožívajú tak pokročilého veku?
No a ja som vtedy na ten spánok nadával
a @tomas s tebou úplne súhlasím, treba dohovoriť tým Japoncom, nech sa činia o chvíľku zostarnem a nebolo by zlé vrátiť sa späť do určitého veku a zaspomínať si.